Έμειναν εκτός συνέχειας Παύλου και Πούλκα

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tennisnews team Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 22:47

Η Δήμητρα Παύλου και η Μαρία Ελένη Πούλκα δεν θα συνεχίσουν τις πορείες τους στο διεθνές τουρνουά των 15.000 δολαρίων που διεξάγεται στο Κάιρο.

Η Παύλου έδωσε μια μεγάλη μάχη με την Amira Badawi από την Αίγυπτο, αλλά μετά από 2 ώρες και 29 λεπτά ηττήθηκε με 6-1, 6-7 (3), 6-2.

Παρά την πολύ καλή προσπάθεια που έκανε για να επιστρέψει στο ματς, ανατρέποντας το 2ο σετ από το 2-5 για να το κερδίσει στο tie-break, η 18χρονη Ελληνίδα, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.947 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, δεν τα κατάφερε στο 3ο σετ, στο οποίο έχασε 2 φορές το σερβίς της.

Στον 1ο γύρο ολοκλήρωσε την προσπάθειά της και η Μαρία Ελένη Πούλκα, η οποία ηττήθηκε σήμερα από τη Ρωσίδα Nina Rudiukova με 6-2, 6-2.

Η Πούλκα είχε ξεκινήσει την πορεία της από τα προκριματικά της χωμάτινης διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων, όπου πήρε bye για τον 2ο και τελευταίο γύρο και είχε κερδίσει την Σλοβάκα Noemi Babikova, με 6-4, 6-1.

Στο διπλό, η Πούλκα και η Martina Belen Roldan Santander από την Αργεντινή, είχαν ηττηθεί στον 1ο γύρο από τις Bianca Elena Barbulescu και Merna Refaat με 6-2, 6-2.

Η Παύλου και η Αιγύπτια Yasmin Ezzat, Νο.3 στο ταμπλό, είχαν κερδίσει τις Ινδές Kundali Majgaine και Sanjana Sirimalla με 6-4, 6-3 και θα παίξουν αύριο με τις Barbulescu και Refaat για την προημιτελική φάση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots