Με το δεξί η Παύλου στο Κάιρο

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου © tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 19:55

Θετικό ποδαρικό πραγματοποίησε η Δήμητρα Παύλου στο νέο τουρνουά των 15.000 δολαρίων που αγωνίζεται στο Κάιρο της Αιγύπτου, κερδίζοντας καθαρά με 2-0 σετ την Ιταλίδα Claudia Bernaschi.

Μετά από ένα κάπως νωθρό ξεκίνημα, η Δήμητρα Παύλου βρήκε τα πατήματά της στο court και επικράτησε καθαρά της Bernaschi με 6-3, 6-3, σε 68 μόλις λεπτά.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.6 του ταμπλό και στο Νο.950 της παγκόσμιας κατάταξης, υπέστη break στο 1ο game του αγώνα, αλλά δεν άργησε να πάρει το πάνω χέρι, κερδίζοντας τα 4 από τα 5 επόμενα games, για να προηγηθεί με 4-2.

Παρά το νέο break της Ιταλίδας για το 4-3, η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε τα 2 επόμενα games και έκλεισε το 1ο σετ, ενώ πήρε τον έλεγχο από νωρίς και στο 2ο σετ, στο οποίο προηγήθηκε με 3-1 και με 4-2, για να φτάσει με ένα ακόμα break στο 6-3, λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι.

Η Παύλου, η οποία βρίσκεται στο Κάιρο για 2η διαδοχική εβδομάδα, θα παίξει στον 2ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων με την 16χρονη Ρωσίδα Elena Pridankina, που κέρδισε την επίσης Ρωσίδα Elizaveta Shebekina με 6-2, 6-0.

Αγωνίζεται και στο διπλό, μαζί με την Αιγύπτια Yasmin Ezzat, με την οποία είχε κατακτήσει τον τίτλο στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας. Χθες πέτυχαν την 5η διαδοχική νίκη τους, κόντρα στις Αιγύπτιες Habiba El Anany και Farida Moussa με 6-3, 6-3, για να προκριθούν στα προημιτελικά. Εκεί θα παίξουν με την Αιγύπτια Merna Refaat και τη Ρωσίδα Nina Rudiukova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots