2ος συνεχόμενος τίτλος στα διπλά για την Παύλου

 
2ος συνεχόμενος τίτλος στα διπλά για την Παύλου
tn team Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 20:45

Η Δήμητρα Παύλου κατέκτησε τον 2ο διαδοχικό τίτλο της στα διπλά στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων του Καΐρου στην Αίγυπτο, μαζί με την Αιγύπτια συμπαίκτριά της, Yasmin Ezzat.

Η Παύλου και η Ezzat, Νο.4 στο ταμπλό, κέρδισαν στον σημερινό τελικό του χωμάτινου Futures των 15.000 δολαρίων τις Ρωσίδες Elena Pridankina και Elizaveta Shebekina με 7-5, 6-3, για να αναδειχθούν πρωταθλήτριες για 2η διαδοχική εβδομάδα.

Οι δυο αθλήτριες είχαν κερδίσει και τον τίτλο στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας, παραμένοντας αήττητες σε 2 εβδομάδες και για 8 διαδοχικά παιχνίδια στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Αυτή την εβδομάδα δεν έχασαν ούτε ένα σετ. Στον 1ο γύρο κέρδισαν τις Αιγύπτιες Habiba El Anany και Farida Moussa με 6-3, 6-3, στα προημιτελικά την Αιγύπτια Merna Refaat και τη Ρωσίδα Nina Rudiukova με 6-4, 6-2 και στα ημιτελικά τις Ρωσίδες Aglaya Fedorova και Sofiia Nagornaia με 6-4, 7-5.

Για τη 18χρονη Δήμητρα, αυτός ήταν ο 4ος τίτλος της σε ITF Pro διοργάνωση στα διπλά. Έχει κερδίσει τους 2 στο Κάιρο τις δυο τελευταίες εβδομάδες με την Ezzat, ενώ είχε κερδίσει και δυο τίτλους στο Lyttos Beach του Ηρακλείου, έναν με την Ελένη Χριστοφή το 2021 και έναν με τη Μιχαέλα Λάκη το 2022.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots