Πρόκριση για τη Ματούλα, εκτός Παύλου, Χριστοφή

 
Μάρθα Ματούλα
Μάρθα Ματούλα
tn team Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:59

Η Μάρθα Ματούλα ξεκίνησε με νίκη την προσπάθειά της στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Κάιρο της Αιγύπτου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Εκτός 16άδας έμειναν Ελένη Χριστοφή και Δήμητρα Παύλου.

Η Ματούλα έκανε έναν καλό αγώνα στην πρεμιέρα της στο δυνατό τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Κάιρο και επιβλήθηκε της Ιταλίδας Beatrice Stagno με 6-3, 6-3.

Και στα δυο σετ ανέλαβε τον έλεγχο από νωρίς η 25χρονη Ελληνίδα, η οποία βρίσκεται στο Νο.586 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, για να "ξεφύγει" με 5-2 στο 1ο σετ και με 4-1 στο 2ο και να ολοκληρώσει τη νίκη της σε 87 λεπτά.

Αύριο θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο την πολύ καλή Σέρβα Lola Radivojevic, μόλις 17 ετών, που βρίσκεται στο Νο.518 της παγκόσμιας κατάταξης.

Εκτός 16άδας στο χωμάτινο τουρνουά του Καΐρου έμειναν Ελένη Χριστοφή και Δήμητρα Παύλου, που αμφότερες κατάφεραν να μπουν στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά. Η Χριστοφή ηττήθηκε από την Τουρκάλα Ilay Yoruk με 6-4, 6-4, ενώ η Παύλου από μια άλλη Τουρκάλα, την Berfu Cengiz, Νο.5 στο ταμπλό, με 6-3, 6-3.

Η Ματούλα θα παίξει σε μονά και διπλά αύριο, ενώ ανοιχτές υποχρεώσεις στα διπλά έχει και η Χριστοφή, που θα παίξει επίσης αύριο για την προημιτελική φάση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots