Μεγάλη νίκη για τη Ματούλα στη Λισαβόνα

 
Μεγάλη νίκη για τη Ματούλα στη Λισαβόνα
tn team Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:42

Η Μάρθα Ματούλα πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη στη Λισαβόνα απέναντι στην Αμερικανίδα Francesca Di Lorenzo, No.257 στην παγκόσμια κατάταξη, για να προκριθεί στις "8" καλύτερες παίκτριες του Lisboa Belem Open.

Παίζοντας εκπληκτικό τένις, η Ματούλα επιβλήθηκε της Di Lorenzo με 6-2, 6-3 σε 89 λεπτά και πήρε με εμφατικό τρόπο μια μεγάλη πρόκριση για την προημιτελική φάση του τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Λισαβόνας.

Η 25χρονη Ελληνίδα, Νο.557 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε τα 4 πρώτα games της αναμέτρησης και πήρε από νωρίς ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στο 1ο σετ, το οποίο και διατήρησε έως το τέλος του, για να το κερδίσει με 6-2.

Η Ματούλα άνοιξε και το 2ο σετ με break για το 2-0, με την Di Lorenzo να ισοφαρίζει προσωρινά σε 2-2. Η Ελληνίδα έκανε άμεσα νέο break για να ανακτήσει το πάνω χέρι στο 4-2, ενώ στο 9ο game έκανε ένα ακόμα break, για να "κλειδώσει" τη νίκη της κλείνοντας το σετ με 6-3.

Η Μάρθα προκρίθηκε στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά των 25.000 δολαρίων χάρη σ' αυτή την πολύ καλή νίκη της και εκεί θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Luisa Meyer auf der Heide, Νο.427 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots