Ήττα "στα σημεία" για την Κορδολαίμη

 
Ήττα "στα σημεία" για την Κορδολαίμη
tn team Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 10:51

Μετά από ένα πολύ κλειστό ματς που είχε 2 σετ και όμως πλησίασε τις 2,5 ώρες σε διάρκεια, η Ελένη Κορδολαίμη γνώρισε την ήττα από την Κολομβιανή Yuliana Monroy και δεν θα συνεχίσει στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Σάντο Ντομίνγκο.

Η Κορδολαίμη ηττήθηκε από την Monroy, Νο.11 στο ταμπλό των προκριματικών και Νο.738 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-3, 7-5.

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.940 στην παγκόσμια κατάταξη, έχασε 4 φορές το σερβίς της στο 1ο σετ και παρότι διατηρήθηκε κοντά στην αντίπαλή της, ήταν αδύνατο χωρίς να βρει καθόλου ρυθμό στο σερβίς της να την απειλήσει.

Στο 2ο σετ η Κορδολαίμη ξεκίνησε καλύτερα και έφτασε να προηγείται μέχρι και με 4-1. Έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτησή του όταν προηγήθηκε με 5-3, 40-0, δεν μπόρεσε όμως να εκμεταλλευτεί κανένα από τα 3 set point της και το πλήρωσε, με την Monroy να κερδίζει 5 πόντους στη σειρά και να κάνει το break για το 5-4. Οι 3 τελευταίοι πόντοι, ήταν διπλά λάθη της Κορδολαίμη!

Η Κολομβιανή ισοφάρισε σε 5-5 και στο 11ο game κατάφερε μετά από πολλές ισοπαλίες να κάνει νέο break και να πάρει ένα πολύ κρίσιμο game για να προηγηθεί με 6-5. Κράτησε ξανά το σερβίς της στο επόμενο game η 24χρονη και ολοκλήρωσε τη νίκη της έπειτα από 2 ώρες και 18 λεπτά.

Στον 2ο γύρο των προκριματικών η Monroy θα αντιμετωπίσει την κορυφαία του ταμπλό των προκριματικών, την Αμερικανίδα Jenna DeFalco, Νο.514 στην παγκόσμια κατάταξη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots