Ημιτελικά Σακελλαρίδη και Αδαλόγλου στο 25άρι του Monastir

 
Ημιτελικά Σακελλαρίδη και Αδαλόγλου στο 25άρι του Monastir
tn team Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - 20:09

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Μάγδα Αδαλόγλου προκρίθηκαν στα ημιτελικά του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία.

Είναι μια πολύ βροχερή εβδομάδα στο Monastir της Τυνησίας και μετά από δυο μέρες καθυστέρηση, έγινε ο εξ αναβολής προημιτελικός του διπλού στο 25άρι τουρνουά του Magic Tours.

Μόνο 45 λεπτά χρειάστηκαν στο court η Αδαλόγλου και η Σακελλαρίδη, για να πάρουν τη νίκη επί της Νιγηριανής Adesuwa Osabuohien και επί της Κινέζας Zixuain Zeng, με το συντριπτικό 6-0, 6-1.

Λίγες ώρες αργότερα ξεκίνησαν και τον ημιτελικό, όπου αντιμετωπίζουν τις Γαλλίδες Jenny Lim και Nina Radovanovic. Μετά από 4 games όμως, με το σκορ να είναι στο 2-2, το ματς διακόπηκε από νέα βροχόπτωση και τελικά μεταφέρθηκε στο αυριανό πρόγραμμα.

Καιρού επιτρέποντος, αύριο Σακελλαρίδη και Αδαλόγλου θα παίξουν τον ημιτελικό και αν κερδίσουν και τον τελικό.

Παράλληλα γίνεται και το τουρνουά των ανδρών, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων. Και εκεί υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον στα διπλά, όπου ο Δημήτρης Σακελλαρίδης και ο Ταϊλανδός Maximus Jones ηττήθηκαν σήμερα από τους Γάλλους Cesar Bourgois και Louis Tessa με 6-0, 6-2.

Αναβλήθηκε ξανά ο άλλος προημιτελικός με ελληνική συμμετοχή, όπου οι Μιχάλης και Στέφανος Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσουν τους Christoph Negritu και Michael Zhu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots