2 στα 2 για τη Σακελλαρίδη στο Solapur

 
2 στα 2 για τη Σακελλαρίδη στο Solapur
tn team Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 16:08

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ζευγάρωσε τις νίκες της στο 25άρι του Solapur στην Ινδία και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Η Σακελλαρίδη επικράτησε της Vaishnavi Adkar από την Ινδία με 6-3, 6-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Solapur χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.282 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε 8 games στη σειρά μετά από το 4-3 στο 1ο σετ και ολοκλήρωσε την αποστολή της σε 59 μόλις λεπτά.

Η Σακελλαρίδη, η οποία είχε αποκλείσει και την Ekaterina Yashina στα 2 σετ, με 6-4, 7-6 (6) στον 1ο γύρο, θα δώσει αύριο ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι στη Λετονή Diana Marcinkevica, Νο.6 στο ταμπλό και συμπαίκτριά της στο διπλό.

Στο διπλό πάντως ολοκλήρωσαν σήμερα την προσπάθειά τους Σακελλαρίδη και Marcinkevica, που ηττήθηκαν έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς για τα προημιτελικά από τις Γιαπωνέζες Funa Kozaki και Misaki Matsuda, με 5-7, 6-4, 12-10.

Στο match tie-break Σακελλαρίδη και Marcinkevica είχαν και ένα match point για να πάρουν την πρόκριση, στο 9-8, όμως οι Kozaki και Matsuda έμειναν ζωντανές και τελικά έκαναν την ανατροπή, κερδίζοντας τους 4 από τους 5 επόμενους πόντους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots