Εκτός συνέχειας στο Monastir Σαπφώ και Στέφανος

 
Εκτός συνέχειας στο Monastir Σαπφώ και Στέφανος
tn team Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 - 20:46

H Σαπφώ Σακελλαρίδη ηττήθηκε μετά από μια μάχη που ξεπέρασε τις 3 ώρες σε διάρκεια για τον 2ο γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία. Εκτός προημιτελικών στο τουρνουά των ανδρών ο Στέφανος Σακελλαρίδης.

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη μονομάχησε για 3 ώρες και 19 λεπτά με την Alina Charaeva, όμως δεν απέφυγε την ήττα με 6-7 (10), 6-3, 6-4, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προημιτελικών στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Monastir.

Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να επιστρέψει από το 3-5 στο 1ο σετ και να το κερδίσει μετά από ένα συναρπαστικό tie-break, όπου έσωσε και ένα set point στο 7-8, για να το κερδίσει με 12-10.

Στο 2ο σετ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία της η Σακελλαρίδη, η οποία είχε προηγηθεί με 3-1, αλλά η Charaeva πήρε τα 5 επόμενα games και άλλαξε εντελώς τα δεδομένα, κερδίζοντας με 6-3 το σετ.

Στο αποφασιστικό σετ έδωσαν αμφότερες οι δυο τενίστριες πολύ μεγάλη μάχη και μέχρι το 4-4 τα πάντα ήταν ισορροπημένα. Η Ρωσίδα είχε περισσότερες δυνάμεις στο τέλος και ενώ είχαν μπει ήδη στην 4η ώρα του παιχνιδιού, για να κερδίσει 8 πόντους στη σειρά και να πάρει το σετ με 6-4.

Στο τουρνουά των ανδρών, που ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων, ο Στέφανος Σακελλαρίδης γνώρισε την ήττα για τη φάση των "16" από τον Γάλλo Arthur Bouquier με 6-4, 6-0.

Το ελληνικό ενδιαφέρον θα συνεχίσει να υπάρχει και τις επόμενες μέρες στα τουρνουά του Monastir, μέσω των διπλών, που αναβλήθηκαν σήμερα εξαιτίας της βροχής.

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Μάγδα Αδαλόγλου θα αντιμετωπίσουν αύριο για τα προημιτελικά τις Adesuwa Osabuohien και Zixuan Zeng. Στους άνδρες, οι Μιχάλης και Στέφανος Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσουν για τα προημιτελικά τους Christoph Negritu και Michael Zhu, ενώ ο Δημήτρης Σακελλαρίδης και ο Maximus Jones θα παίξουν με τους Cesar Bourgois και Louis Tessa.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots