Συνεχίζουν τα αδέρφια Σακελλαρίδη στη Μαγιόρκα

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tn team Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 20:53

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και ο Στέφανος Σακελλαρίδης κέρδισαν σήμερα τους αγώνες τους στo τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Palmanova στη Μαγιόρκα και θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Η Σακελλαρίδη πήρε συγκεκριμένα δυο προκρίσεις, αφού έπαιξε στα μονά και στα διπλά σήμερα, στα χωμάτινα γήπεδα της ακαδημίας του Guillermo Vilas στη Μαγιόρκα.

Αν και βρέθηκε πίσω με σετ από την Ισπανίδα Noelia Bouzo Zanotti, η 19χρονη Ελληνίδα παίκτρια, Νο.316 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, έχασε μόλις 3 games στον υπόλοιπο αγώνα και επικράτησε με 4-6, 6-0, 6-3.

Λίγο αργότερα πανηγύρισε την πρόκριση και στα προημιτελικά του διπλού, όπου μαζί με τη Βουλγάρα Lia Karatancheva, απέκλεισαν τις Ρουμάνες Oana Gavrila και Ioana Loredana Rosca, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-3, 6-4.

Για τον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, η Ελένη Κορδολαίμη ηττήθηκε έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς από την Κινέζα Xinxin Yao, 3-6, 7-5, 12-10.

Στο ανδρικό τουρνουά, ο αδερφός της Σαπφώς, Στέφανος Σακελλαρίδης, ολοκλήρωσε το επιτυχημένο πέρασμά του από τα προκριματικά, κερδίζοντας και τον Δανό Kane Bonsach Ganley, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με 6-3, 5-7, 10-7.

Στο διπλό, ο Στέφανος και ο αδερφός του, Δημήτρης Σακελλαρίδης, ηττήθηκαν από τους Ισπανούς Javier Barranco Cosano και Pablo Llamas Ruiz, σε έναν ακόμα αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με 3-6, 7-5, 10-6.

Αύριο, ο Στέφανος Σακελλαρίδης θα παίξει για τον 1ο γύρο στο κυρίως ταμπλό του μονού, απέναντι στον Κινέζο Ye Hongyu.

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη θα ξεκουραστεί αύριο, αφού θα έχει την Πέμπτη τις επόμενες αναμετρήσεις της. Στη φάση των "16" του μονού θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Rosa Vicens Mas, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.214 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ενώ θα παίξει και στα προημιτελικά του διπλού, όπου δεν γνωρίζει ακόμα τις αντίπαλές της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots