Εκτός 8άδας η Σακελλαρίδη, ημιτελικά στο διπλό

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tn team Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 8:02

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ηττήθηκε σε ένα κλειστό παιχνίδι από την Ιταλίδα Federica Bilardo και έμεινε εκτός προημιτελικών στα μονά του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula. Στα διπλά, η Ελληνίδα τενίστρια θα είναι στα ημιτελικά.

Η Σακελλαρίδη γνώρισε την ήττα από την Ιταλίδα Bilardo με 6-4, 7-5, έπειτα από 2,5 ώρες μάχης, για τον 2ο γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του Santa Margherita di Pula στην Ιταλία.

Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.331 στην παγκόσμια κατάταξη, απώλεσε ένα προβάδισμα με 3-0 στο 1ο σετ, στο οποίο η Bilardo κέρδισε τα 6 από τα 7 τελευταία games και επιβλήθηκε με 6-4.

Στο 2ο σετ η Σαπφώ ήταν μπροστά έως το 4-3, η Ιταλίδα ωστόσο έκανε ένα break στο 9ο game και πήρε το προβάδισμα με 5-4. Η Σακελλαρίδη ισοφάρισε προσωρινά σε 5-5, με νέο break όμως η Bilardo ανέκτησε το πάνω χέρι στο 6-5 και τη 2η φορά που σέρβιρε για το ματς, έκλεισε το σετ για το 7-5.

Η Σακελλαρίδη συνεχίζει να έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σαρδηνίας, αφού θα είναι στα ημιτελικά του διπλού, μαζί με την Καζάκα Zhibek Kulambayeva, με την οποία μοιράζονται και το Νο.1 του ταμπλό.

Οι δυο παίκτριες πέρασαν με walkover τις Polina Leykina και Sofia Rocchetti και θα αντιμετωπίσουν σήμερα την Ολλανδέζα Anouk Koevermans και τη Γιαπωνέζα Ikumi Yamazaki για μια θέση στον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots