Ένας ημιτελικός και ένας προημιτελικός για την Κοσκινά στο Nis

 
Ένας ημιτελικός και ένας προημιτελικός για την Κοσκινά στο Nis
tn team Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 - 11:45

Στο Nis της Σερβίας βρέθηκε η Δέσποινα Κοσκινά, η οποία έπαιξε στα προημιτελικά του μονού της διεθνούς διοργάνωσης Nis Open, καθώς και στα ημιτελικά του διπλού, μαζί με την Αιμιλία Πάντου.

Η Κοσκινά έπαιξε στο τουρνουά της 2ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα της Tennis Academy Zivkovic, φτάνοντας μέχρι τις "8" καλύτερες στα μονά.

Στον 2ο γύρο, όπου πέρασε με bye, ξεπέρασε με walkover το εμπόδιο της Βραζιλιάνας Larissa Brasil Dias. Στη συνέχεια απέκλεισε την Κινέζα Xiang Liu με 5-7, 6-3, 7-5 και πέρασε στα προημιτελικά. Εκεί τη σταμάτησε η Zara Zafirovska, που την κέρδισε με 7-6 (5), 6-2.

Στο διπλό, η Κοσκινά έπαιξε μαζί με την Αιμιλία Πάντου, με την οποία έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά, αποκλείοντας τις Ρουμάνες Alexandra-Nicole Aldea Wesselly και Andreea Denisa Tanase με 6-3, 6-1 και τις Σέρβες Teodora Milosevic και Nadja Mladenovic με 6-2, 6-2. Στα ημιτελικά ηττήθηκαν μετά από ένα κλειστό ματς από τις Σέρβες Lana Virc και Teodora Vlajic, Νο.1 στο ταμπλό, με 6-4, 6-4.

Η Πάντου έφτασε στις "16" καλύτερες στα μονά, καθώς απέκλεισε την Αμερικανίδα Stella Vijosevic-Richardson με 6-3, 6-2, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από την Teodora Vlajic, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

Στο κυρίως ταμπλό έπαιξαν ακόμα η Αλίκη Χανόγλου, η Ελένη Κατσιούρα και η Δήμητρα Κωνσταντάρα, ενώ στο τουρνουά των αγοριών του Nis έλαβαν μέρος οι Τάσος Κατσιούρας και ο Δημήτρης Μελισσόγλου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots