Ένας προημιτελικός και ένας ημιτελικός για τη Ματούλα στο 25άρι του Μάλμε

 
Ένας προημιτελικός και ένας ημιτελικός για τη Ματούλα στο 25άρι του Μάλμε
© Marcela Morkis
tn team Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 18:34

Η Μάρθα Ματούλα ολοκλήρωσε σήμερα την πολύ καλή της παρουσία στο τουρνουά 25.000 δολαρίων του Μάλμε στη Σουηδία, φτάνοντας έως τα προημιτελικά στο μονό και μέχρι τα ημιτελικά στο διπλό.

Η Ματούλα, η οποία βρισκόταν στο Νο.3 του ταμπλό του μονού στη διοργάνωση του Μάλμε, ηττήθηκε σήμερα από την συμπαίκτριά της στο διπλό, Ayla Aksu, για την προημιτελική φάση, με 4-6, 6-1, 6-1.

Η 26χρονη Ελληνίδα, Νο.327 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, πέτυχε δυο νίκες αυτή την εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του Μάλμε. Στον 1ο γύρο απέκλεισε τη Σουηδέζα Tiana Tian Deng με 6-2, 6-2 και στον 2ο γύρο την επίσης Σουηδέζα Lisa Zaar με 6-4, 6-3.

Στο διπλό, η πορεία της Μάρθας ολοκληρώθηκε επίσης σήμερα, στην ημιτελική φάση. Μαζί με την Τουρκάλα Aksu πέρασαν με bye στα προημιτελικά, όπου κέρδισαν τη Σουηδέζα June Bjork και τη Σλοβάκα Emma Tothova με 6-2, 6-2.

Στον σημερινό ημιτελικό έφτασαν κοντά σε μεγάλη πρόκριση, αλλά ηττήθηκαν τελικά από τις κορυφαίες του ταμπλό, τις Suzan Lamens και Lexie Stevens από την Ολλανδία, με 2-6, 6-4, 10-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots