Μια ανάσα από τον τελικό έφτασαν Χριστοφή και Παύλου στο Ηράκλειο

 
H Δήμητρα Παύλου
H Δήμητρα Παύλου
tn team Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 - 16:27

Η Έλενα Χριστοφή και η Δήμητρα Παύλου έφτασαν πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Ηρακλείου, στο τέλος όμως του match tie-break "λύγισαν" από τις κορυφαίες του ταμπλό, Melanie Klaffner και Sinja Kraus.

Η Χριστοφή και η Παύλου ηττήθηκαν έπειτα από έναν πολύ κλειστό ημιτελικό, από τις Αυστριακές Klaffner και Kraus, No.1 στο ταμπλό, με 3-6, 6-3, 10-8.

Ήταν ένα πολύ αμφίρροπο ματς, με τις δυο Ελληνίδες να κοντράρουν στα ίσα τις δυο Αυστριακές. Στο match tie-break, που έκρινε την τελική πρόκριση, οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά οι Klaffner και Kraus πήραν στο τέλος ένα προβάδισμα 2 πόντων στο 8-6 και το διατήρησαν μέχρι το 10-8, για να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό.

Προς το τέλος της φτάνει η 2η εβδομάδα του 2nd NANA World Tournament Series, με τις ελληνικές παρουσίες να ολοκληρώνονται γι' αυτή την εβδομάδα, μετά και τον αποκλεισμό των Χριστοφή και Παύλου στο διπλό.

Αύριο, θα γίνουν οι τελικοί των διπλών στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων των γυναικών και των 15.000 δολαρίων των ανδρών, καθώς και οι ημιτελικοί των μονών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots