9 χαμένα match points για τη Σακελλαρίδη στο 25άρι του Loule!

 
9 χαμένα match points για τη Σακελλαρίδη στο 25άρι του Loule!
tn team Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 - 11:47

Μετά από ένα απίστευτο ματς, στο οποίο η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η συμπαίκτριά της Diana Marcinkevica είχαν 9 match points, ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά 25.000 δολαρίων στο Loule της Πορτογαλίας η Ελληνίδα τενίστρια.

H Σακελλαρίδη ολοκλήρωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής την παρουσία της στο Loule Ladies Open της Πορτογαλίας, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των "16" στα μονά και μέχρι τα προημιτελικά στο διπλό.

Η 20χρονη Ελληνίδα, Νο.273 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε κερδίσει για τον 1ο γύρο τη Valeriia Olianovskaia με 6-1, 6-2. Στον 2ο γύρο, γνώρισε την ήττα από την Ουγγαρέζα Natalia Szabanin με 6-4, 6-2.

Στο διπλό, η Σακελλαρίδη συνεργάστηκε με την Diana Marcinkevica, με την οποία ήταν φιναλίστ στο 25άρι του Faro της Πορτογαλίας μια εβδομάδα πριν.

Αυτή την εβδομάδα οι δυο αθλήτριες κέρδισαν τις Anastasiia Grechkina και Sofia Snitko με 6-3, 6-1, για να μπουν στα προημιτελικά.

Εκεί ηττήθηκαν έπειτα από ένα απίστευτο match tie-break από τις Daria Khomutsianskaya και Evialina Laskevich με 4-6, 7-6 (6), 25-23.

Οι Σακελλαρίδη και Marcinkevica έχασαν ένα match point στο tie-break του 2ου σετ, όπου προηγήθηκαν με 6-5, ενώ μετά ακολούθησε ένα συγκλονιστικό match tie-break, όπου είχαν άλλα 8 χαμένα match points! Το tie-break τελικά ολοκληρώθηκε μετά από 48 πόντους, με τις Khomutsianskaya και Laskevich να το κερδίζουν τελικά με 25-23, στο 9ο match point τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots