Εκτός προημιτελικών στο Solarino η Γραμματικοπούλου

 
Εκτός προημιτελικών στο Solarino η Γραμματικοπούλου
tn team Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 - 17:25

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου λύγισε στα 3 σετ από την Τσέχα Barbora Palicova και έμεινε εκτός προημιτελικών στο W35 τουρνουά της ITF στο Solarino της Ιταλίας.

Η Γραμματικοπούλου υπέστη την ήττα από την Palicova με 6-4, 1-6, 6-1 σε κάτι παραπάνω από 2 ώρες, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Solarino στην Ιταλία.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.211 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν ήταν στο 100% της σήμερα και στο τελευταίο σετ λύγισε απέναντι στην 19χρονη Τσέχα, No.337 στον κόσμο.

Αργότερα δεν κατέβηκε στο διπλό, όπου θα έπαιζε στα προημιτελικά με την παρτενέρ της, τη Βελγίδα Magali Kempen, απέναντι στις Daria Khomutsianskaya και Ekaterina Maklakova.

Η Βαλεντίνη είχε πετύχει μια νίκη στο τουρνουά του Solarino, στον 1ο γύρο, εις βάρος της Ιταλίδας Camilla Gennaro, με 6-1, 6-4. Μια νίκη πέτυχε και στο διπλό, επί των Ιταλίδων Virginia Ferrara και Vittoria Paganetti με 6-3, 6-2.

Στο Solarino αγωνίστηκε και η Μάρθα Ματούλα, η οποία είχε πολύ δύσκολη αποστολή στον 1ο γύρο ενάντια στην Ολλανδέζα Michaella Krajicek, πρώην Νο.30 στον κόσμο, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 7-5.

Δύσκολη κλήρωση και στο διπλό είχε η Ματούλα, Νο.324 στον κόσμο, που μαζί με τη Λετονή συμπαίκτριά της, Kamilla Bartone, ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τις κορυφαίες του ταμπλό, την Πολωνή Martyna Kubka και την Ταϊβανή Chia Yi Tsao, με 6-1, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots