Πρωταθλήτρια στο διπλό, στον τελικό του μονού η Παπαμιχαήλ

 
Πρωταθλήτρια στο διπλό, στον τελικό του μονού η Παπαμιχαήλ
tn team Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 19:11

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε τον πρώτο από τους δυο τίτλους στο δυνατό τουρνουά της Αλαμινού στη Λάρνακα και αύριο θα διεκδικήσει και τον δεύτερο!

Συνεχίζεται η τρομερή εβδομάδα της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στην Αλαμινό της Λάρνακας, με την 31χρονη Ελληνίδα να κατακτά τον τίτλο στο διπλό της W35 διοργάνωσης 25.000 δολαρίων της ITF, μαζί με την Μαλτέζα συμπαίκτριά της, Francesca Curmi.

Παπαμιχαήλ και Curmi κέρδισαν στον σημερινό τελικό την Ελβετίδα Leonie Kung και τη Βρετανίδα Eliz Maloney με 6-3, 6-2 και έφτασαν με εμφατικό τρόπο στην κατάκτηση του τροπαίου, αφού δεν έχασαν ούτε ένα σετ σε όλο το τουρνουά.

Για την Παπαμιχαήλ, Νο.104 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, αυτός ήταν ο 1ος τίτλος στη φετινή χρονιά και ο 39ος τίτλος σε επαγγελματική διοργάνωση στα διπλά!

Στα μονά μετράει άλλους 15 τίτλους και αύριο θα διεκδικήσει τον 16ο, αφού θα παίξει και σ' αυτόν τον τελικό, διεκδικώντας το "double" στην Αλαμινό και στα χωμάτινα γήπεδα του Robinson.

Στον σημερινό ημιτελικό, η Δέσποινα επικράτησε της Ιταλίδας Deborah Chiesa με 4-6, 6-3, 6-3, μετά από μεγάλη μάχη 3 ωρών και 9 λεπτών.

Στον τελικό της Κυριακής, θα αντιμετωπίσει την 20χρονη Γαλλίδα Lois Boisson, που κάνει ένα απίστευτο τουρνουά, αφού σε 4 αγώνες έχει χάσει μόλις 11 games! Στα ημιτελικά σήμερα συνέτριψε την Carole Monnet, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.195 στον κόσμο, με 6-0, 6-0! Μεταξύ άλλων, αυτή την εβδομάδα κέρδισε και τη Γερμανίδα Ella Seidel, Νο.1 στο ταμπλό και No.152 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-1, 6-4!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots