Συνεχίζει δυνατά στην Τεράσα η Παπαμιχαήλ

 
Συνεχίζει δυνατά στην Τεράσα η Παπαμιχαήλ
tn team Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 18:32

Μετά την πορεία της μέχρι τον τελικό στην Αλαμινό της Κύπρου, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις της στην Τεράσα της Ισπανίας, όπου κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι.

Η 31χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.260 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε της Ισπανίδας qualifier Sara Dols με 6-2, 6-3 και πήρε την πρόκριση για τη φάση των "16" της W35 διοργάνωσης 25.000 δολαρίων της ITF.

Η Παπαμιχαήλ, η οποία ήταν φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στο W35 τουρνουά της Αλαμινού στην Κύπρο, κέρδισε τα πρώτα 4 games του αγώνα και δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο στο 1ο σετ. Στο 2ο σετ βρέθηκε πίσω με 0-2, αλλά κέρδισε τα 6 από τα 7 επόμενα games και ολοκλήρωσε την αποστολή της σε 1 ώρα και 36 λεπτά.

Στον 2ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά της Τεράσα, η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα Ilona Georgiana Ghioroaie, Νο.385 στην παγκόσμια κατάταξη. Η Ghioroaie κέρδισε χθες τη Μάρθα Ματούλα με 7-6 (7), 6-3 σε ένα πολύ κλειστό ματς.

Στην Τεράσα βρίσκεται και η Έλενα Χριστοφή, η οποία στα μονά ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στα προκριματικά, όπου ηττήθηκε από Oksana Selekhmeteva με 4-6, 7-5, 10-6.

Στο διπλό, η Χριστοφή θα μοιραστεί το court με την Ισπανίδα Irene Burillo Escorihuela, με την οποία προκρίθηκαν ήδη στα προημιτελικά με bye, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ισπανίδα Yvonne Cavalle-Reimers και την Ινδή Vasanti Shinde, Νο.3 στο ταμπλό.

Στα προημιτελικά του διπλού θα βρεθεί απευθείας και η Παπαμιχαήλ, που συνεχίζει μαζί με τη Μαλτέζα Francesca Curmi, με την οποία κατέκτησαν τον τίτλο την προηγούμενη εβδομάδα στην Αλαμινό. Στην Τεράσα, Παπαμιχαήλ και Curmi θα αντιμετωπίσουν την Ισπανίδα Guiomar Maristany Zuleta De Reales και τη Ρωσίδα Ekaterina Reyngold.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots