Ήττα στα σημεία στο Σπλιτ για την Παύλου

 
Ήττα στα σημεία στο Σπλιτ για την Παύλου
tn team Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 - 14:01

Η Δήμητρα Παύλου "λύγισε" στο tie-break του 3ου σετ στην αναμέτρησή της με τη Γερμανίδα Stephanie Wagner, για τον τελευταίο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων του Σπλιτ στην Κροατία.

Μετά από μια μεγάλη μάχη 2 ωρών και 39 λεπτών, η Δήμητρα Παύλου υπέστη την ήττα από τη Stephanie Wagner με 7-5, 4-6, 7-6 (1) και έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό στο W75 τουρνουά της ITF του Teniski Klub Split 1950.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.425 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, είχε κερδίσει χθες την Τσέχα Aneta Laboutkova με 6-1, 6-4 και μπήκε στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της χωμάτινης διοργάνωσης, φτάνοντας πολύ κοντά στην πρόκριση.

Μετά την απώλεια του 1ου σετ στις λεπτομέρειες, κατάφερε να ανατρέψει το 2-4 στο 2ο σετ και με 4 κερδισμένα games στη σειρά να το κατακτήσει. Αργότερα επέστρεψε και από το 0-2 στο 3ο σετ, για να προηγηθεί με 3-2, με 4-3 και με 5-4.

Το σερβίς της Wagner την κράτησε στο ματς και η Γερμανίδα έκανε νέο break στο 11ο game, για να πάρει προβάδισμα με 6-5, αλλά όταν σέρβιρε για τη νίκη, η Παύλου έκανε το break back και έστειλε το σετ στο tie-break. Εκεί ωστόσο η Wagner επιβλήθηκε με 7-1 και έφτασε στη νίκη.

Στο Σπλιτ βρίσκεται και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία θα αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό της δυνατής διοργάνωσης της ITF.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots