Εμπειρίες στο Ισραήλ

 
Εμπειρίες στο Ισραήλ
tennisnews team Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 - 11:48

Ο Γιώργος Λαζαρίδης αγωνίστηκε στο διεθνές τουρνουά του Ισραήλ αυτή την εβδομάδα, όπου τα πήγε αρκετά καλά, έδωσε δύο καλούς αγώνες και ηττήθηκε στον 2ο γύρο από το Νο9 του κόσμου, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες. Στο ίδιο τουρνουά αγωνίστηκε και ο Στέφανος Διαμάντης, που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε στο Ramat Hasharon του Ισραήλ, όπου φιλοξενήθηκε αυτή την εβδομάδα το Israel Open, τουρνουά της ITF 2 Series.

Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Ισραηλινό Yackov Nahmani δίνοντας έναν πολύ καλό αγώνα, με 6-3, 6-2. Στον 2ο γύρο συνάντησε τον Ιάπωνα Takashi Sanada, Νο9 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-1, 6-0, πραγματοποιώντας όμως μια καλή προσπάθεια στο court.

Ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε και στα διπλά, μαζί με τον Ισραηλινό Asi Stokol. Στον 1ο γύρο συνάντησε τον άλλον Έλληνα αθλητή που ήταν στο Ισραήλ, τον Στέφανο Διαμάντη, που μαζί με τον Βρετανό David Phillipson πήραν τη νίκη με 4-6, 6-4, 10-6.

Ο Διαμάντης πέτυχε δυο νίκες στα μονά της διοργάνωσης. Στον 1ο γύρο επιβλήθηκε του Πολωνού Piotr Jaroszewski με 6-4, 6-2 και στον 2ο γύρο κέρδισε τον Νοτιαφρικανό Leon Els με 6-2, 6-2. Στα προημιτελικά γνώρισε την ήττα από τον Ολλανδό Maikel Scheffers, με 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots