Δυο προημιτελικοί για τον Λαζαρίδη στην Αττάλεια

 
Δυο προημιτελικοί για τον Λαζαρίδη στην Αττάλεια
tn team Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 - 9:48

Ο Γιώργος Λαζαρίδης συνέχισε τις εμφανίσεις του στα διεθνή τουρνουά της ITF συμμετέχοντας σε δυο διοργανώσεις της Αττάλειας, όπου έπαιξε σε δυο προημιτελικούς στο πρώτο τουρνουά και στη φάση των "16" στο δεύτερο.

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Γιώργος Λαζαρίδης στην Αττάλεια της Τουρκίας τις προηγούμενες εβδομάδες, όπου ήταν τα δυο τελευταία του τουρνουά.

Στο πρώτο από τα δυο έφτασε στα προημιτελικά στο μονό, χάρη σε δυο νίκες που έκανε. Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Εσθονό Mait Matas με 6-0, 6-2 και στον 2ο γύρο απέκλεισε τον Τούρκο Turan Akalin με 7-5, 6-1. Μετά από ένα κλειστό ματς στα προημιτελικά, ηττήθηκε από τον Αργεντινό Ezequiel Casco, No.4 στο ταμπλό, με 6-4, 6-2.

Στο διπλό, ο Λαζαρίδης συνεργάστηκε με τον Τούρκο Hakan Gungor, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τους Sung-Bong Han και Vadzim Lipinski με 6-2, 6-1. Στα προημιτελικά ηττήθηκαν μετά από δυο κλειστά σετ από τους Ιάπωνες Yoshinobu Fujimoto και Kouhei Suzuki, Νο.4 στο ταμπλό, με 7-5, 6-3.

Στο 2ο τουρνουά, ο Λαζαρίδης πέτυχε μια νίκη, εις βάρος του Αργεντινού Guillermo Camusso, με 6-2, 6-3, μπαίνοντας στη φάση των "16". Εκεί τον σταμάτησε ο Κορεάτης Sang-Ho Oh με 6-1, 6-0.

Στο διπλό ο Έλληνας πρωταθλητής έπαιξε ξανά με τον Gungor, αλλά για μια ακόμα φορά τους σταμάτησαν οι Fujimoto και Suzuki, στη φάση των "16" αυτή τη φορά, με 6-4, 6-4.

Θυμίζουμε πως πριν από την Αττάλεια ο Λαζαρίδης ήταν στο Gyor της Ουγγαρίας, όπου συμμετείχε σε δυο ακόμα διεθνή τουρνουά και αγωνίστηκε σε δυο τελικούς.

Η προσπάθεια του Λαζαρίδη συνεχίζεται με προπονήσεις σε Καλαμάτα και Αθήνα, με την επίβλεψη του προπονητή Γιώργου Κόντου.

Στόχος η συνεχής βελτίωση, ο αγωνιστικός ρυθμός μέσα από τις συμμετοχές στα τουρνουά και η βσθμολογικη άνοδος στην παγκόσμια κατάταξη.

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός θα είναι το Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, για συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά Israel Open, που θα διεξαχθεί από τις 30 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots