Η Ultra v3 είναι εδώ, έτοιμη να απογειώσει το παιχνίδι!

 
Η Ultra v3 είναι εδώ, έτοιμη να απογειώσει το παιχνίδι!
tennisnews team Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 - 13:45

Πλήρως επανασχεδιασμένη ώστε να αποτελεί την πιο ευπροσάρμοστη ρακέτα της Wilson, η νέα Ultra v3 έχει δημιουργηθεί για παίκτες που επιθυμούν μία ρακέτα που να κάνει όλη τη δουλειά!

Η ολοκαίνουργια Ultra v3 υπόσχεται ασύγκριτη ισχύ για όλους τους τύπους παικτών όπως δηλώνει και η νέα της καμπάνια, όπου πρωταγωνιστούν καθημερινοί παίκτες που συναντά κανείς σε μία προπόνηση. Η ευπροσάρμοστη Ultra v3, είναι η ιδανική ρακέτα για το δυνατό παίκτη που κερδίζει εύκολα κάθε παιχνίδι, τον άκρως ανταγωνιστικό παίκτη που δίνει τις πιο σκληρές μάχες, τον junior παίκτη που είναι μικρός αλλά παντοδύναμος, τον παντογνώστη παίκτη που γεννήθηκε για να δίνει συμβουλές τένις και τον senior παίκτη που είναι πιο άγριος στο γήπεδο απ’ότι ένας επαγγελματίας!

Η Ultra v3 είναι η ιδανική ρακέτα για εύκολες, δυνατές βολές για τους παίκτες που χρειάζονται αυτή την επιπρόσθετη ώθηση.

«Κατά το σχεδιασμό αυτής της ρακέτας, θέλαμε να απαντήσουμε στο ερώτημα του τι ακριβώς θέλει ο παίκτης που αναζητά μία επιπλέον ενίσχυση από τη ρακέτα του. Έπειτα από αρκετά τεστ με εκατοντάδες παίκτες, καταφέραμε να σχεδιάσουμε μία ρακέτα που προσφέρει δύναμη και σταθερότητα, δηλαδή δύο από τα βασικά οφέλη που ανέφεραν οι παίκτες ότι χρειάζονται, ανεξάρτητα από την ηλικία τους ή εάν το παιχνίδι είναι μονό ή διπλό» δήλωσε ο Hans-Martin Reh, Γενικός Διευθυντής της Wilson Racquet Sports.

H γεωμετρική βελτίωση PowerProfile, είναι το βασικό στοιχείο διαφοροποίησης στη νέα Ultra. Τρία σημεία με σημαντικές βελτιώσεις, ειδικά σχεδιασμένα για να ενισχύουν τη σταθερότητα και να παράγουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στις χορδές. Πρώτη σημαντική βελτίωση, αποτελεί το ενσωματωμένο PWS (Perimeter Weighting System) το οποίο απορροφά την ένταση του τρέχοντος PWS και την μεταθέτει σε μία μεγαλύτερη περιοχή, επιτρέποντας μεγαλύτερη ισχύ από τις χορδές διατηρώντας παράλληλα τη σταθερότητα. Η δεύτερη σημαντική βελτίωση, αφορά το κανάλι του Sweet Spot το οποίο διαθέτει μία κοιλότητα στο εσωτερικό του πλαισίου, για να επεκτείνει τις εγκάρσιες χορδές κατά 3,5mm για μεγαλύτερη δύναμη και απόκριση. Η τρίτη και τελευταία σημαντική βελτίωση, είναι η γεωμετρία ανεστραμμένης ισχύος Power Rib, η οποία αυξάνει τη σταθερότητα για απόκτηση ισχύος ευκολότερα ενώ μειώνει τον κίνδυνο στρέβλωσης του σκελετού.

Οι παραπάνω αναβαθμίσεις ενισχύονται και από την εντυπωσιακή εμφάνιση της νέας Ultra v3 με το γυαλιστερό φινίρισμα στον τρίχρωμο συνδυασμό του μαύρου, του ασημί και του γαλάζιου που αποτελεί και χαρακτηριστικό γνώρισμα της κατηγορίας Ultra.

Ανακάλυψε τα νέα μοντέλα Ultra v3 σε επιλεγμένα καταστήματα.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Wilson στην Ελλάδα:
ELSOL ΑΕ, Web: wilson-elsol.com
2111 088 400

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots