Δείτε όλους τους αγώνες του Τσιτσιπά με 50% έκπτωση!

 
Δείτε όλους τους αγώνες του Τσιτσιπά με 50% έκπτωση!
Δείτε όλους τους αγώνες του Τσιτσιπά με 50% έκπτωση!
tennisnews team Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 - 17:35

Το tennisnews.gr σε συνεργασία με το Ultimate Tennis Showdown της Mouratoglou Tennis Academy, σας προσφέρουν ένα εκπτωτικό κουπόνι 50%, για να παρακολουθήσετε τους αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και φυσικά και όλους τους υπόλοιπους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος, στο οποίο θα συμμετέχουν 10 πολύ μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για το Ultimate Tennis Showdown

Περισσότερες από 100 ημέρες πέρασαν από το τελευταίο τουρνουά τένις και σε όλους μας έχει λείψει η δράση! Το Ultimate Tennis Showdown της Mouratoglou Tennis Academy ξεκινάει αυτό το Σάββατο (13 Ioυνίου), με τα πολλά μεγάλα ονόματα που συμμετέχουν στο τουρνουά να μας εξασφαλίζουν πλούσιo θέαμα και τένις πολύ υψηλού επιπέδου, για τα επόμενα 5 Σαββατοκύριακα.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη εκδοχή του UTS αναμένεται να αγωνιστούν 4 παίκτες από το Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Dominic ThiemMatteo Berrettini και David Goffin. Επίσης θα αγωνιστούν οι πρώην Top 10 παίκτες, Richard Gasquet και Lucas Pouille, ο άλλοτε Νο.12 στον κόσμο Feliciano Lopez, ο Next Gen Alexei Popyrin, καθώς και οι πολύ εντυπωσιακοί Benoit Paire και Dustin Brown.

Το UTS φέρνει επίσης και επαναστατικές καινοτομίες για το άθλημα. Οι αγώνες θα έχουν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και θα χωρίζονται σε 4 περιόδους των 10 λεπτών. Ο παίκτης που θα κερδίζει τους περισσότερους πόντους στο κάθε δεκάλεπτο, θα κερδίζει και την περίοδο. Επίσης θα επιτρέπεται το live coaching, ενώ όλοι οι παίκτες θα παίξουν με όλους, δημιουργώντας ένα πρωτάθλημα.

Οι πρώτοι 6 στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος θα συμμετέχουν στους αγώνες νοκ άουτ, που θα γίνουν την τελευταία ημέρα του τουρνουά, στις 12 Ιουλίου. Οι παίκτες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6 θα αναμετρηθούν για δυο θέσεις των ημιτελικών, όπου θα έχουν προκριθεί απευθείας οι πρώτοι 2 της βαθμολογίας. Στη συνέχεια θα γίνουν βεβαίως τα ημιτελικά και ο μεγάλος τελικός.

Το πρόγραμμα του UTS:
13-14 Ιουνίου*: 1η και 2η αγωνιστική (10 αγώνες, 5+5)
20-21 Ιουνίου: 3η και 4η αγωνιστική (10 αγώνες)
27-28 Ιουνίου: 5η και 6η αγωνιστική (10 αγώνες)
4-5 Ιουλίου: 7η και 8η αγωνιστική (10 αγώνες)
11 Ιουλίου: 9η αγωνιστική (5 αγώνες)
12 Ιουλίου: Νοκ άουτ (προημιτελικοί, ημιτελικοί, τελικός - 5 αγώνες)

*Κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου, 13-14 Ιουνίου, στη θέση του Dominic Thiem θα αγωνιστεί ο Elliot Benchetrit, που είναι alternate του τουρνουά. Ο Thiem θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα από τις 20 Ιουνίου κι έπειτα. 

Για τους αναγνώστες του tennisnews.gr, το UTS προσφέρει ένα εκπτωτικό κουπόνι 50%, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συνδρομή σας, για να παρακολουθήσετε και τους 50 αγώνες του τουρνουά με μόλις 6,2 ευρώ. Συγκεκριμένα, αντί για 12,39 ευρώ (9,99+ΦΠΑ) που είναι η μηνιαία συνδρομή, πληρώνετε μόλις 6,19 ευρώ (4,99+ΦΠΑ) και έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα του UTS για έναν μήνα.

Επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο, επιλέξτε "Subscribe Now" και αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας επιλέξτε το κουτί "Promo Code" και βάλτε τον κωδικό "UTSTENNISNEWSGR50".

Το κουπόνι θα είναι διαθέσιμο έως και τις 12 Ιουνίου 2020 (23:59).

Εκτός από τους αγώνες ζωντανά, με τη συνδρομή στο UTS μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τους αγώνες on-demand, ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές ανάμεσα στους αγώνες και διάφορα άλλα αφιερώματα, όπως υλικό "behind the scenes" και άλλα.

Θα συνεχίσει να βγαίνει νέο υλικό και αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα τουρνουά στο μέλλον από την ακαδημία του Patrick Mouratoglou, γι' αυτό και υπάρχει η δυνατότητα να επεκτείνετε τη συνδρομή σας χωρίς καμία δέσμευση, αφού μπορείτε και να την ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots