Ο Κύργιος αναστατώνει και το NBA! (vid)

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος Φωτογραφία: Sydney Morning Herald
tennisnews team Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 - 9:02

H δήλωση του Νικ Κύργιου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έβαλε φωτιά στο NBA και η απάντηση του Greek Freak.

Ο Κύργιος προκάλεσε χαμό για μια ακόμα φορά, αυτή τη φορά στον κόσμο του NBA, με τον οποίο ασχολείται ενεργά ως φίλαθλος.

Με αφορμή μια πρόσφατη συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (με τον οποίο τον έφερε σε επαφή ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έκανε διακοπές με τον Greek Freak), ο Κύργιος άφησε υπόνοιες ότι ο Έλληνας σταρ έχει ήδη κλείσει στους Miami Heat, μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε στη Sydney Morning Herald.

"Του έκανα πολλές ερωτήσεις. Τον ρώτησα ευθέως αν θα πάει στο Μαϊάμι και χαμογέλασε. Ίσως ψήνεται", είπε συγκεκριμένα ο Ελληνοαυστραλός τενίστας.

Όπως ήταν φυσικό, μόλις η συνέντευξη δημοσιεύτηκε έφτασε πολύ γρήγορα στις Ηνωμένες Πολιτείες και από χθες οι φήμες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο να αφήνει το Μιλγουόκι για το Μαϊάμι έχουν φουντώσει.

Μέχρι στιγμής πάντως οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται από καμιά επίσημη πηγή και το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντετοκούνμπο απάντησε στον Κύργιο, με ένα Tweet με γελαστά emoji: "Γιατί θέλεις πάντα να ξεκινάς κάτι;"

Ο Κύργιος ανταποκρίθηκε στο Tweet αυτό, γράφοντας: "Ξέρεις ότι πάντα θα δημιουργήσουν μια ιστορία, το μόνο που είπα είναι ότι χαμογέλασες!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots