Θα δει την Εθνική στο Βελιγράδι ο Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Košarkarska zveza SIovenije
tn team Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 18:56

Λίγο μετά την είδηση της απόσυρσής του από το US Open, έγινε γνωστό πως ο Novak Djokovic θα παρακολουθήσει ζωντανά τον αγώνα μπάσκετ της Σερβίας με την Ελλάδα στο Βελιγράδι, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Ελλαδα απόψε στις 21:00 σε μια Belgrade Arena που αναμένεται κατάμεστη.

Ανάμεσα στους θεατές και συγκεκριμένα στους VIP προσκεκλημένους, θα είναι και ο Novak Djokovic, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. Η είδηση μάλιστα ήρθε λίγα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση του Nole, πως δεν θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολτιείες για το US Open.

Μάλιστα, ο σπουδαίος Σέρβος τενίστας θα κάθεται δίπλα σε έναν πολύ μεγάλο προπονητή της χώρας, τον Zeljko Obradovic, γνωστό και από τη θητεία του στη χώρα μας και στον Παναθηναϊκό, όπου είχε βοηθό τον τωρινό ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Δημήτρη Ιτούδη.

Ο αγώνας θα είναι επίσημος και επιπλέον γίνεται στα πλαίσια των προετοιμασιών των δυο ομάδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επομένως αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και θα αγωνιστούν και οι κορυφαίοι των δυο ομάδων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Nikola Jokic.

Ο Djokovic είναι μεγάλος φαν του μπάσκετ και πριν λίγες ημέρες είχε ταξιδέψει στη Σλοβενία για να παρακολουθήσει ζωντανά τον φιλικό αγώνα της Σερβίας με την ομάδα του Luka Doncic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots