Το εντυπωσιακό outfit για την τελευταία παράσταση της Serena (pics)

 
Το εντυπωσιακό outfit για την τελευταία παράσταση της Serena (pics)
© USTA
tn team Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 15:50

Στην τελευταία της εμφάνιση στο US Open και στο tour, η Serena Williams δεν θα μπορούσε να είναι ντυμένη με κάτι λιγότερο από το πολύ εντυπωσιακό outfit της, το οποίο είναι γεμάτο διαμάντια, λάμψη, συμβολισμούς και ένα χρυσό κορδόνι.

Η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το επαγγελματικό tour και κάθε αγώνας της στο Arthur Ashe Stadium θα είναι υποψήφιος και για τελευταίος της καριέρας της, αφού θα "κρεμάσει" τη ρακέτα της μόλις ολοκληρώσει την πορεία της στη Νέα Υόρκη.

Η Nike επιμελήθηκε ένα εντυπωσιακό outfit για τις τελευταίες παραστάσεις της πολύ σπουδαίας Αμερικανίδας τενίστριας, σε συνεργασία με την εταιρεία κοσμημάτων της ίδιας της Serena.

Πρόκειται για ένα αστραφτερό μακρυμάνικο φόρεμα, εμπνευσμένο από τον χώρο του καλλιτεχνικού πατινάζ, με μια φούστα με έξι στρώσεις - μια για κάθε τίτλο της στο US Open, παρότι τελικά είδαμε τις δυο στο court.

"Είχαμε έξι στρώσεις για να αντιπροσωπεύουν τις έξι νίκες μου εδώ, αλλά τελικά αφαίρεσα τις τέσσερις γιατί η φούστα ήταν πολύ βαριά", εξήγησε μετά τον αγώνα η Serena στον Gayle King.

Το outfit ολοκληρώνουν τα παπούτσια της Nike, NikeCourt Flare 2, τα οποία έχουν 400 διαμάντια τοποθετημένα στο χέρι και ένα κορδόνι από χρυσό (!), μια κάπα και ένα ασορτί σακάκι με στολίδια σε σχήμα αστεριών, που συμβολίζουν τον έναστρο ουρανό της Νέας Υόρκης, μιας και οι αναμετρήσεις της Serena προορίζονται για τα night session της Arthur Ashe Arena.

Η Serena, πρωταθλήτρια στο US Open το 1999, το 2002, το 2008, το 2012, το 2013 και το 2014, καθώς και νικήτρια σε 23 Grand Slams στην καριέρα της, κέρδισε την Danka Kovinic με 6-3, 6-3 και θα επιστρέψει στο Arthur Ashe την Τετάρτη, για να αντιμετωπίσει την Anett Kontaveit, Νο.2 στον κόσμο.

Αν δεν μπορέσει να ζευγαρώσει τις νίκες της, θα δώσει τουλάχιστον έναν ακόμα αγώνα, αφού πήρε wild card από τη USTA για να αγωνιστεί μια τελευταία φορά και στο διπλό, μαζί με την αδερφή της Venus, με την οποία κατέκτησε το US Open το 1999 και το 2009.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots