Δεν λέει ακόμα "αντίο" η Serena (vids)

 
Δεν λέει ακόμα "αντίο" η Serena (vids)
© USTA
tn team Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 5:33

H Serena Williams δεν ήταν έτοιμη για να πει το τελευταίο της "αντίο" στον κόσμο και κέρδισε την Danka Kovinic με 2-0 σετ σε μια γιορτή του τένις, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του US Open και να παρατείνει την παραμονή της στο tour! 

Οι Αμερικανοί ετοίμασαν μια γιορτή για τη Serena Williams σήμερα στο Arthur Ashe Stadium, από νωρίς όλα τα βλέμματα και η προσοχή ήταν στραμμένα στην μεγάλη Αμερικανίδα τενίστρια, που παίζει το τελευταίο τουρνουά της καριέρας της.

Εκείνη κατάφερε να ανταποδώσει την αγάπη που πήρε, παραμένοντας στο τουρνουά και στο tour, αφού έπαιξε πολύ καλό τένις και κέρδισε την Kovinic με 6-3, 6-3.

Έτσι, θα έχει τουλάχιστον μια ακόμα παράσταση να δώσει, την Τετάρτη, όταν και θα αντιμετωπίσει στο ίδιο γήπεδο τη Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, Anett Kontaveit.

Η κάτοχος 23 Grand Slams τίτλων πέτυχε 9 άσους και 23 winners, ενώ έκανε και 25 αβίαστα λάθη. Στα κρίσιμα σημεία έκανε τη διαφορά, αφού κατάφερε να σώσει τα 8 από τα 10 break points που αντιμετώπισε και αξιοποίησε τις 5 από τις 11 δικές της ευκαιρίες.

Στο 1ο σετ απώλεσε αρχικά το προβάδισμα με 2-0 και βρέθηκε πίσω με break στο 2-3, δεν έχασε όμως άλλο game στη συνέχεια και το κατέκτησε με 6-3. Στο 2ο σετ δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς της και έφτασε σ' αυτό το 6-3 πιο εύκολα, με break στο 5ο (3-2) και στο 9ο game (6-3).

Τώρα θα έχει μια πολύ πιο δύσκολη αποστολή μπροστά της, αφού στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Anett Kontaveit, Νο.2 στο ταμπλό και στον κόσμο. Η Εσθονή κέρδισε στον πρώτο της αγώνα την Jaqueline Cristian με 6-3, 6-0, κάνοντας ένα πολύ καλό αγώνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots