Διαγνώστηκε με καρκίνο η Navratilova - το αισιόδοξο μήνυμά της

 
Martina Navratilova
Martina Navratilova © WTA Finals
tn team Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 - 20:28

Η Martina Navratilova ανακοίνωσε πως έχει να δώσει τη δυσκολότερη μάχη της ζωής της, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό και το στήθος. Το μήνυμά της ήταν αισιόδοξο, λέγοντας πως δεν σκοπεύει να το βάλει κάτω και δίνοντας μάλιστα "όρκο νίκης".

Η θρυλική τενίστρια, που έχει ακόμα στην κατοχή της αρκετά αδιανόητα ρεκόρ, ανακοίνωσε σήμερα πως διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό και στο στήθος, σε μια σοκαριστική είδηση. Είπε ωστόσο και πως ο καρκίνος βρίσκεται ακόμα στο 1ο στάδιο, επομένως είναι αντιμετωπίσιμος.

Η Navratilova είχε διαγνωστεί και το 2010 μια μορφή καρκίνου, τον οποίο κατάφερε να αντιμετωπίσει επιτυχώς τότε με χρήση ακτινοβολίας. Τον περασμένο Νοέμβριο ανακάλυψε έναν πρησμένο λεμφαδένα στο λαιμό της και πήγε για εξετάσεις, όπου και επιβεβαιώθηκε ένα από τα χειρότερα σενάρια.

"Αυτό το διπλό κακό είναι σοβαρό, αλλά μπορεί να διορθωθεί και ελπίζω σε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα. Για κάποιο καιρό θα είναι άσχημα τα πράγματα, αλλά θα παλέψω με ό,τι έχω", είπε στο μήνυμά της η 66χρονη πρώην τενίστρια και κάτοχος 18 Grand Slam τίτλων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots