Η Muguruza παντρεύτηκε σε μαγευτική τελετή στη Μαρβέγια (pics)

 
Η Muguruza παντρεύτηκε σε μαγευτική τελετή στη Μαρβέγια (pics)
tn team Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 22:04

Η πρώην Νο.1 στον κόσμο τενίστρια, Garbine Muguruza, παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Arthur Borges, σε μια εντυπωσιακή τελετή στη Μαρβέγια της Ισπανίας.

Μετά από 3 χρόνια σχέσης, η Muguruza και ο αγαπημένος της, Borges, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε μια πολύ ιδιαίτερη βίντατζ τελετή με θέμα το κλασικό Hollywood, που έγινε στη Μαρβέγια το περασμένο Σάββατο, στις 5 Οκτωβρίου.

Το ζευγάρι κάλεσε μόνο οικογένεια και φίλους, αλλά δεν έλειψαν από τη γιορτή και άλλα πρόσωπα από τον κόσμο του τένις, όπως η πολύ καλή της φίλη και πρώην συμπαίκτρια, Carla Suarez Navarro, αλλά και η προπονήτριά της, Conchita Martinez.

Η Muguruza έχει σχέση με τον Arthur Borges, που είναι επιχειρηματίας και μοντέλο, από το 2021, όταν τον γνώρισε στη Νέα Υόρκη την εποχή που αγωνιζόταν στο US Open. Ο Borges ήταν από τότε φαν του τένις και ξεκίνησαν να βγαίνουν και να κάνουν βόλτες στην πόλη. Αργότερα εκεινη τη χρονιά δημοσιοποίησαν και τη σχέση τους, όταν η Muguruza κατέκτησε το WTA Finals.

"Ήξερα ότι θα παντρευτούμε πολύ πριν μου κάνει την πρόταση", είπε η Muguruza στο ισπανικό περιοδικό Hola! αυτής της εβδομάδας.

"Από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και πολύ γρήγορα γίναμε ένα ιδανικό ζευγάρι", πρόσθεσε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue España (@voguespain)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots