O Nick Bolletieri μιλάει στο tennisnews.gr για ... χώμα

 
O Nick Bolletieri μιλάει στο tennisnews.gr για ... χώμα
tennisnews team Πέμπτη, 16 Απριλίου 2009 - 16:34

Με την αφορμή του Monte Carlo Και την έναρξη της χωμάτινης περιόδου, ο Nick Bolletieri στην τακτική του πια συνεργασία με το tennisnews.gr μας μιλά για τα προγνωστικά του και σχολιάζει τους άνδρες και τις γυναίκες στο παγκόσμιο τένις.

Διαβάστε τα σχόλιά του στη μικρή κουβέντα που είχαμε μαζί του.

tennisnews.gr: Nick σε ευχαριστούμε που είσαι και πάλι μαζί μας. Θέλουμε τη γνώμη σου για την έναρξη της χωμάτινης περιόδου στο τένις. Το Monte Carlo μόλις άρχισε. Ποιές είναι οι εκτιμήσεις σου και οι προβλέψεις σου για το τι μέλλει γενέσθαι;

Nick Bollettieri: Το Monte Carlo είναι ένα πολύ μεγάλο τουρνουά φέτος για μερικούς πολύ καλούς λόγους. Καταρχήν, ο Federer είπε πως έχει χορτάσει από τις σκληρές επιφάνειες και είναι έτοιμος για το χώμα.


Δεύτερον, ο Nadal έδειξε και το συναισθηματισμό του όταν έχασε στο Sony Ericsson Open και αυτό απέδειξε ότι είναι και αυτός άνθρωπος! Τα όπλα του Nadal σε όλες τις επιφάνειες έχουν αποδείξει ότι μπορεί να είναι νικήτης παντού. Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι... είναι ο Nadal ψυχολογικά και σωματικά έτοιμος να υπερασπιστεί τους τίτλους του στο χώμα και να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών στο χώμα;


Ο Andy Murray είναι πια άνδρας και έχει όλα τα εργαλεία για να κερδίσει σε όλες τις επιφάνειες. Είναι πραγματικά πια υποψήφιος για να κερδίσει ένα Grand Slam.


Ο Federer πρέπει να ξεχάσει όλους τους άλλους παίκτες και να αρχίσει να πιστεύει ότι είναι ακόμη ο νικητής πέρα από κάθε προγνωστικά.


Αυτή τη στιγμή το circuit των ανδρών είναι πολύ δυνατό και δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες πια, ακόμη και εναντίον ενός qualifier στον πρώτο γύρο ενός Grand Slam!


tennisnews.gr:
Στις γυναίκες τώρα... είναι πάλι οι αδερφές Wiliams απέναντι σε όλες τις άλλες; Η Ana Ivanovic; Έχει τα φόντα να υπερσπιστεί τον τίτλο της; Η Victoria Azarenka τα πήγε υπέροχα και κέρδισε το Sony Ericsson Open.Τι γίνεται με τις άλλες;


Nick Bollettieri:
Το γυναικείο tour έχει χάσει λίγο από τη δύναμή του, αλλά τα κορίτσια ξέρουν πως τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είναι η ευκαιρία για την Ana Ivanovic να πάρει στροφές και να αφήσει όλα αυτά τα αβίαστα λάθη στο παιχνίδι της.


Οι αδερφές Williams είναι δύναμη σε κάθε ταμπλό που βρίσκονται χωρίς καμί ααμφισβήτηση. Η Azarenka πραγματικά το έχει το παιχνίδι και μπορεί να ελέγξει τους αγώνες της πολύ καλά. Και πιστεύει στον εαυτό της.


Η Jankovic πρέπει να καταλάβει πως πρέπει να αρχίσει να παίζει συγκεντρωμένη, συνεχώς! Δεν μπορεί να δείχνει χαμένη, όπως έχει κάνει τις τελευταίες έξι εβδομάδες. Η συμβουλή μου; Είναι μια πραγματική αθλήτρια και πρέπει να αρχίσει να παίζει με αυτό τον τρόπο.


Μου αρέσει επίσης και το παιχνίδι της Vera Zvonareva. Κινείται καλά και μπορεί να παίξει πολύ καλά. Προσέξτε την!

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots