ATP
Στο νοσοκομείο ο Bollettieri

 
Στο νοσοκομείο ο Bollettieri
Στο νοσοκομείο ο Bollettieri
tennisnews team Σάββατο, 16 Μαϊος 2020 - 17:55

O θρύλος του παγκοσμίου τένις και ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα των ακαδημιών και σχολών τένις, Nick Bollettieri, εισήχθη στο νοσοκομείο εκτάκτως, μετά από λιποθυμία του κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος στην ακαδημία του.

Ο Bollettieri, ο οποίος υπήρξε προπονητής του Boris Becker και μέντορας για τους Andre Agassi, Jim Courier, Monica Seles, Martina Hingis, Serena Williams, Venus Williams, Maria Sharapova, Marcelo Rios, Kei Nishikori και πολλούς άλλους, είναι 88 ετών.

Συνεχίζει να εργάζεται κανονικά και κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος τένις αυτή την εβδομάδα, κατέρρευσε στο court και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα ο Jimmy Arias, άλλοτε Νο.5 στον κόσμο, ο οποίος είχε προπονητή τον Bollettieri όταν ήταν 13 ετών και έκτοτε έχει επαφές μαζί του, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους βασικούς προπονητές της IMG Academy.

"Ήταν στο γήπεδο. Αν και 88 ετών, διδάσκει ακόμα τένις, όπως και κάθε μέρα", είπε ο 55χρονος σήμερα Arias στο Tennis Channel. "Λιποθύμησε και έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο."

Όπως είπε ο Αμερικανός, η κατάστασή του είναι σταθερή: "Μου τηλεφώνησε και είναι σε καλά χέρια. Αν και είναι άνθρωπος που δεν πάει ποτέ στον γιατρό. Φοβάται τις βελόνες. Μου τηλεφώνησε και μου είπε 'Jimmy, με τρύπησαν 18 φορές!' Τώρα νιώθει καλύτερα."

Απ' ότι φαίνεται, τα αίτια της λιποθυμίας του ήταν μια μόλυνση στα νεφρά του και απ' ότι είπε ο Arias, ήδη από την Παρασκευή θα έπαιρνε εξιτήριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots