ATP
Μαζί στα διπλά Τσιτσιπάς και Κύργιος!

 
Μαζί στα διπλά Τσιτσιπάς και Κύργιος!
Μαζί στα διπλά Τσιτσιπάς και Κύργιος!
tennisnews team Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 - 10:34

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους την επόμενη εβδομάδα, καθώς θα λάβουν μαζί μέρος στο ταμπλό του διπλού στο Citi Open!

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, ο καλύτερος τενίστας που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην ιστορία της ΑΤΡ, Στέφανος Τσιτσιπάς, και ο ελληνικής καταγωγής Νικ Κύργιος, θα παίξουν μαζί στα διπλά του Citi Open στην Ουάσινγκτον την ερχόμενη εβδομάδα.

Το Citi Open, το οποίο θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Αυγούστου, θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της αμερικανικής hard court season για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που θα είναι και στο Νο. 1 του ταμπλό στα μονά.

Ο Κύργιος αγωνίστηκε και αυτή την εβδομάδα στην Ατλάντα, αλλά μόνο στα διπλά, μαζί με τον Tommy Paul. Στον 1ο γύρο ηττήθηκαν από τους Radu Albot και Artem Sitak.

Είναι πάντως και οι δυο παίκτες με σπουδαία σερβίς και ικανότητες που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του διπλού, επομένως αν υπάρξει και η κατάλληλη χημεία ανάμεσά τους μπορούμε να δούμε ένα πολύ ισχυρό δίδυμο στην Ουάσινγκτον.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots