ATP
Παραιτήθηκε από την ομάδα του Zverev o Lendl!

 
Παραιτήθηκε από την ομάδα του Zverev o Lendl!
Παραιτήθηκε από την ομάδα του Zverev o Lendl!
tennisnews team Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 - 9:19

Παρελθόν από την ομάδα του Alexander Zverev αποτελεί ο Ivan Lendl, που απ' ότι φαίνεται δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από τις πρόσφατες δηλώσεις του Γερμανού.

Πριν λίγες μέρες, ο Alexander Zverev αμφισβήτησε την αφοσίωση του Ivan Lendl στα καθήκοντά του ως προπονητής του, λέγοντας δημοσίως πως πολλές φορές δεν ασχολείται με το τένις και του μιλάει για αρκετά λεπτά για τα παιχνίδια του στο γκολφ.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Τσέχο προπονητή και πρώην πρωταθλητή, που ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προπονητική ομάδα του "Sascha".

"Όταν έχει να κάνει με την εργατικότητά μου, θεωρώ πως τα στατιστικά μου μιλούν από μόνα τους", σχολίασε ο Lendl, ο οποίος ήταν προπονητής του Andy Murray σε όλες τις μεγάλες στιγμές του Βρετανού, στους 3 Grand Slam τίτλους που κατέκτησε, το ATP Finals και το Year-end No. 1 του 2016. Επιπλέον, ήταν προπονητής του Zverev στη σημαντικότερη στιγμή του 22χρονου, τον περσινό Νοέμβριο, όταν κατέκτησε και εκείνος το ATP Finals.

Αυτή την εβδομάδα ο Γερμανός αγωνίζεται στο 500άρι του Αμβούργου. Χθες επέστρεψε από το 0-3 στο 2ο σετ και κέρδισε τον Federico Delbonis με 6-4, 7-6 (2), για να προκριθεί στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Filip Krajinovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots