ATP
Σύντομα και στα μονά ο Murray

 
Σύντομα και στα μονά ο Murray
Σύντομα και στα μονά ο Murray
tennisnews team Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 12:24

Η πρόοδος συνεχίζεται για τον Andy Murray, που αποκάλυψε τα σχέδιά του σχετικά με την επιστροφή του στα μονά.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάστασή μου, με το πως ανταποκρίνεται το σώμα μου όταν κινούμαι στις προπονήσεις, αλλά και με το πως νιώθω μια μέρα μετά τις προπονήσεις. Αν ήθελα να παίξω σε κάποιο τουρνουά σε λίγες εβδομάδες, θα μπορούσα να το κάνω. Αλλά χρειάζομαι να παίξω περισσότερους αγώνες (στα διπλά) και να κάνω περισσότερη καρδιαγγειακή άσκηση στο γυμναστήριο", είπε ο Murray, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια μαζί με τον αδερφό του, Jamie Murray, αυτή την εβδομάδα στην Ουάσινγκτον. 

"Εδώ πέρα θα αγωνιστώ στα διπλά, αλλά θα κάνω και προπονήσεις για τα μονά. Θα βλέπω πως θα τα πηγαίνω εβδομάδα με την εβδομάδα. Αν συνεχίσω να νιώθω καλά και να προχωράω θετικά, τότε θα παίξω στα μονά. Τώρα δε νιώθω αρκετά έτοιμος, αλλά ελπίζω πως θα νιώσω σύντομα."

Πιθανότατα ο Murray θα περιμένει να τελειώσει και το US Open, πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση να δώσει τον πρώτο του αγώνα στα μονά μετά από το Australian Open και την κρίσιμη επέμβαση που έκανε στο ισχίο του. Μετά το Citi Open, έχει προγραμματίσει να παίξει διπλά και στο Rogers Cup την επόμενη εβδομάδα, μαζί με τον Feliciano Lopez. Δεν αποκλείει πάντως το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του στα μονά μετά απ' αυτό, στο Cincinnati Masters.

"To ιδανικότερο σενάριο θα ήταν το Σινσινάτι. Αν δεν νιώθω έτοιμος όμως στο Σινσινάτι, θα περιμένω να τελειώσει το US Open, γιατί δε θα ήθελα ο πρώτος μου αγώνας να είναι στα τρια νικηφόρα σετ."

Απόψε, στις 23:30 ώρα Ελλάδας, ο Murray και ο αδερφός του θα πραγματοποιήσουν την πρεμιέρα τους στο διπλό του Citi Open, ενάντια στους Γάλλους Nicolas Mahut και Edouard Roger-Vasselin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots