ATP
Κύργιος: "Είτε αρέσει είτε όχι είμαι πρότυπο"

 
Κύργιος: "Είτε αρέσει είτε όχι είμαι πρότυπο"
Κύργιος: "Είτε αρέσει είτε όχι είμαι πρότυπο"
tennisnews team Κυριακή, 04 Αυγούστου 2019 - 22:50

Ο Νικ Κύργιος αποτελεί μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στο τένις τα τελευταία χρόνια και όπως λέει και ο ίδιος αποτελεί πρότυπο για πολλά παιδιά, είτε αυτό αρέσει στον κόσμο, είτε όχι.

"Είτε αρέσει αυτό είτε όχι, αποτελώ σημαντικό πρότυπο. Παίζω σε όλα τα kids days, για κάποιο λόγο μου ζητάνε να παίξω. Γνωρίζω βαθιά μέσα μου πως υπάρχουν πολλά παιδιά που με έχουν πρότυπο και γι' αυτό πρέπει να είμαι καλύτερος", δήλωσε ο Κύργιος, ο οποίος θα αγωνιστεί απόψε στον τελικό του Citi Open στην Ουάσινγκτον.

Δεν παίρνουν έμπνευση μόνο τα παιδιά όμως από τον 24χρονο, αλλά και οι μεγαλύτεροι: "Έχω κερδίσει όλους τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ενώ ακολουθώ έναν δικό μου δρόμο. Ποτέ δε θα σταματήσω να το κάνω αυτό. Νομίζω πως οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν έμπνευση απ' αυτό. Δε χρειάζεται να ακούς κανέναν, μόνο να πιστέψεις στον εαυτό σου, αυτό είναι που μετράει."

Τέλος, ο Κύργιος μίλησε και για την παιδική του ηλικία, όταν επειδή είχε παραπανίσια κιλά, πολλοί τον αμφισβήτησαν: "Ήμουν υπέρβαρο παιδί και πολλοί δάσκαλοι και προπονητές, μου έλεγαν ότι δεν θα κατάφερνα να ήμουν καλός σ' αυτό που έκανα, δηλαδή το τένις. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν με αυτό και νιώθω πως απέδειξα σε όλους αυτούς ότι έκαναν λάθος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots