ATP
Επιστρέφει στο Σινσινάτι ο Murray!

 
Επιστρέφει στο Σινσινάτι ο Murray!
Επιστρέφει στο Σινσινάτι ο Murray!
tennisnews team Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 - 21:48

Σπουδαία νέα για τον Andy Murray και για το άθλημα!

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το Western & Southern Open, ο Andy Murray αναμένεται να πραγματοποιήσει τη μεγάλη του επιστροφή στα μονά, στο Masters του Σινσινάτι, την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο κορυφαίος Βρετανός τενίστας όλων των εποχών, θα δώσει στο Σινσινάτι τον πρώτο του αγώνα στα μονά μετά από το Australian Open, καθώς και μετά την πολύ κρίσιμη εγχείρηση που έκανε στο ισχίο του, δείχνοντας πως τα πράγματα στις προπονήσεις του πηγαίνουν ακόμα καλύτερα απ' όσο περίμενε.

Επίσης, αν δεν αποσύρει κάποιος από τους Rafael Nadal, Roger Federer και Novak Djokovic τη συμμετοχή του από το Western & Southern Open, σημαίνει πως όλοι οι "Big 4" θα αγωνιστούν ξανά σε ένα Masters τουρνουά μετά από αρκετό καιρό.

Μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Murray και το αν η επιστροφή του αυτή θα δώσει ενθαρρυντικά δείγματα για το μέλλον. Όπως είχε δηλώσει πάντως, δύσκολα θα αγωνιστεί στο US Open, μιας και δεν θέλει να φέρει το σώμα του σε δύσκολη θέση και σε έναν best-of-five αγώνα, οπότε το Σινσινάτι θα του δώσει ένα καλό δείγμα για να συνεχίσει τη δουλειά και να επιστρέψει πιθανότατα στα τουρνουά της Ασίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots