ATP
Ήττα για τον Murray στο Winston-Salem (vid)

 
Ήττα για τον Murray στο Winston-Salem (vid)
Ήττα για τον Murray στο Winston-Salem (vid)
tennisnews team Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 - 10:46

Ο Andy Murray έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στον Tennys Sandgren, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη μετά την επιστροφή του στο tour.

Ο Murray ηττήθηκε από τον Αμερικανό με 7-6 (8), 7-5 για τον 1ο γύρο του Winston-Salem Open.

Ο κορυφαίος Βρετανός τενίστας στη σύγχρονη ιστορία του αθλήματος, τα έδωσε όλα και διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο λεπτό την πρόκριση. Στο 1ο σετ πάλεψε για 1 ώρα και 15 λεπτά, ενώ είχε και ένα set point για να το κατακτήσει στο "μαραθώνιο" tie-break, στο οποίο τελικά επικράτησε ο Sandgren στο 4ο set point του, με 10-8. 

Στο 2ο σετ ο Αμερικανός προηγήθηκε με double break, για το 3-0. Ο Murray δεν το έβαλε κάτω και μείωσε τη διαφορά στο ένα break, σε 3-2. Στο 7o game έσβησε νέο break point και μείωσε σε 4-3, για να πάρει πίσω και το δεύτερο break λίγο αργότερα, στο 10ο game, ισοφαρίζοντας σε 5-5.

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την επιστροφή του στο παιχνίδι όμως, καθώς αμέσως μετά υπέστη νέο break, με τον Sandgren να ανακτά το προβάδισμά του στο 6-5. Στη συνέχεια σέρβιρε επιτυχώς για τη νίκη, ολοκληρώνοντας το ματς σε 2 ώρες και 10 λεπτά.

Στον 2ο γύρο του Winston-Salem Open, o Sandgren θα αντιμετωπίσει τον Denis Shapovalov, που από το Νο. 2 του ταμπλό πήρε απευθείας την πρόκριση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots