ATP
Πρώτη νίκη μετά από 8 μήνες για τον Murray (vid)

 
Πρώτη νίκη μετά από 8 μήνες για τον Murray (vid)
Πρώτη νίκη μετά από 8 μήνες για τον Murray (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 - 20:55

O Andy Murray αγωνίστηκε για πρώτη φορα σε Challenger τουρνουά από το 2005 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα μονά μετά από 8 μήνες, καθώς έχασε μόνο ένα game από τον νεαρό Γάλλο, Imran Sibille.

Η απόφαση του Andy Murray να επιστρέψει μετά από 14 χρόνια στο Challenger αποδείχτηκε πολύ καλή, καθώς πέτυχε την πρώτη του νίκη μετά την επιστροφή του σε αγώνες μονών και θα έχει την ευκαιρία να πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, πριν συμμετέχει και πάλι σε τουρνουά της ΑΤΡ.

Στην πρεμιέρα του στο Rafa Nadal Open των 50.000 δολαρίων, ο 32χρονος Βρετανός, συνέτριψε τον 17χρονο Imram Sibille με 6-0, 6-1, σε 42 μόλις λεπτά.

Ο αγώνας έμοιαζε περισσότερο σε μια δυνατή προπόνηση για τον Murray, καθώς η διαφορά στο επίπεδο των δυο παικτών ήταν πολύ μεγάλη. Ο κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων κέρδισε τους 28 από τους 32 πόντους σε όλα τα σερβίς του, καθώς και τους 23 από τους 33 στα σερβίς του αντιπάλου του. Προηγήθηκε με 6-0, 5-0 και το μόνο που κατάφερε ο 17χρονος Γάλλος ήταν να κερδίσει ένα game απέναντι σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της εποχής μας, πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Ο Murray θα έχει την ευκαιρία για ένα πολύ πιο δυνατό τεστ στον 2ο γύρο του τουρνουά της Μαγιόρκας, καθώς θα αντιμετωπίσει το Νο. 3 του ταμπλό και Νο. 115 στην παγκόσμια κατάταξη, Norbert Gombos.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots