ATP
Αποκλεισμός για Murray στη Μαγιόρκα (vid)

 
Αποκλεισμός για Murray στη Μαγιόρκα (vid)
Αποκλεισμός για Murray στη Μαγιόρκα (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 - 23:28

O Andy Murray "λύγισε" στον 3ο γύρο του Rafa Nadal Open, από τον Ιταλό Matteo Viola.

Δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του και να προκριθεί στα προημιτελικά του Rafa Nadal Open o Andy Murray, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Matteo Viola με 3-6, 6-4, 7-6 (3).

O Murray, o οποίος είχε κερδίσει χωρίς να χάσει σετ τους πρώτους δυο αγώνες του στη διοργάνωση, ξεκίνησε και σήμερα καλά, κάνοντας 2 break στα πρώτα games, για να προηγηθεί με 2-0 και με 4-1. Είχε ευκαιρίες για να κάνει κι άλλο break για το 5-1, κάτι που δε χρειάστηκε τελικά, καθώς έκλεισε το σετ στα 9 games.

Στο 2ο σετ ο Viola απάντησε και προηγήθηκε με 3-0. Ο Murray μείωσε σε 3-2 και αργότερα σε 5-4, ο Ιταλός όμως, ο οποίος είχε ανακτήσει προσωρινά το προβάδισμά του στο 5-2, έκανε και 3ο break στο σετ στο 10ο game, για να το κατακτήσει με 6-4.

Και στο 3ο σετ πέρασε μπροστά με break o 32χρονος Ιταλός, για το 2-0. Ο Murray ισοφάρισε σε 2-2 και έκτοτε δεν υπήρξε άλλο break. Tελικά, μετά από 2 ώρες και 43 λεπτά, ο Viola ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή, κερδίζοντας το tie-break με 7-3.

Στα προημιτελικά του Challenger των 50.000 δολαρίων που φιλοξενείται στην ακαδημία του Rafael Nadal, o Viola θα αντιμετωπίσει τον Σλοβένο Blaz Kavcic.

O Murray αναμένεται να ταξιδέψει στην Ασία τις επόμενες εβδομάδες, καθώς έχει κλείσει 2 τουρνουά στην Κίνα, στην επιστροφή του στο ATP Tour. Στις 23 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί στη Zhuhai και στις 30 Σεπτεμβρίου στο Πεκίνο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots