ATP
Paris Masters: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Paris Masters: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
Paris Masters: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
tennisnews team Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 - 2:33

Στην τελική ευθεία μπαίνει το τελευταίο Masters της χρονιάς, καθώς σήμερα θα γίνουν οι δυο ημιτελικοί, με τους Novak Djokovic και Rafael Nadal να απέχουν μια νίκη από έναν μεγάλο τελικό στο Παρίσι.

Ο Djokovic θα μπει πρώτος στο Court Central του Paris-Bercy, για να αντιμετωπίσει στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας τον Grigor Dimitrov. Το τουρνουά δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Djokovic, ο Σέρβος όμως παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδι όλο και καλύτερος και χθες έκανε μια σπουδαία εμφάνιση, απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Εξαιρετικό τουρνουά κάνει και ο Dimitrov, ο οποίος έχασε το πρώτο σετ που έπαιξε στο Παρίσι από τον Ugo Humbert, αλλά έκτοτε έχει 8 κερδισμένα σετ στη σειρά, για να αποκλείσει τον Γάλλο, καθώς και τους David Goffin, Dominic Thiem και Cristian Garin. Απέναντι στον Djokovic πάντως ο Βούλγαρος έχει μόνο μια νίκη, σε 9 αναμετρήσεις.

Στις 17:30 θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός, ανάμεσα στον Rafael Nadal και στον Denis Shapovalov. O Ισπανός θα αγωνιστεί για 4η φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Paris Masters και θα διεκδικήσει την 2η πρόκρισή του στον τελικό, πρώτη από το μακρινό 2007. Θυμίζουμε πως δεν έχει κερδίσει ποτέ τον τίτλο στο Bercy.

Ο Shapovalov από την πλευρά του δεν είχε καμιά νίκη στο Bercy πριν από αυτή την εβδομάδα και προκρίθηκε στον 4ο ημιτελικό του σε Masters 1000 διοργάνωση, 2η στη φετινή σεζόν. Μέχρι τώρα δεν έχει νίκη σε ημιτελικούς Masters (0-3), διεκδικεί συνεπώς την πρώτη του πρόκριση σε έναν τόσο μεγάλο τελικό.

Άλλες 2 φορές έχουν συναντηθεί Nadal και Shapovalov, που έχουν από μια νίκη. Ο Shapovalov είχε κερδίσει την πρώτη τους αναμέτρηση, στο Rogers Cup το 2017, ενώ ο Nadal είχε κερδίσει την επόμενη και τελευταία, στο Masters της Ρώμης το 2018.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Court Central:
15:00 Novak Djokovic v. Grigor Dimitrov COSMOTE SPORT 6HD
17:30 Denis Shapovalov v. Rafael Nadal COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots