ATP
Μεγάλωσε η οικογένεια του Murray

 
Μεγάλωσε η οικογένεια του Murray
Μεγάλωσε η οικογένεια του Murray
tennisnews team Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 - 4:36

O Andy Murray και η σύζυγός του, Kim Sears, καλωσόρισαν στην οικογένειά τους το τρίτο τους παιδί, που είναι και το πρώτο τους αγόρι!

Το παιδί, χαρακτηρίστηκε από τη γιαγιά του, Judy Murray, ως "αξιαγάπητο, χαρούμενο και υγιή".

Ο Murray και η Sears, αμφότεροι 32 ετών, παντρεύτηκαν στην γενέτειρα του Βρετανού τενίστα, στο Dunblane της Σκωτίας, το 2015. Είχαν ήδη δυο κόρες, τη Sophia, που γεννήθηκε το 2016, και την Edie, που γεννήθηκε ένα χρόνο αργότερα.

Μιλώντας στο BBC Scotland, η μητέρα του καλύτερου Βρετανού τενίστα στην ιστορία της open era, ανάφερε: "Είναι θαυμάσια νέα. Είναι ωραίο που θα έχουμε ένα μικρό αγοράκι και δυο κοριτσάκια. Το παιδί γεννήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Θα αφήσω τον Andy και την Kim να πουν τις λεπτομέρειες."

Η σεζόν τελείωσε με ενθαρρυντικό τρόπο για τον Murray, που στις αρχές του 2019 είχε πάρει τη δύσκολη απόφαση να κάνει μια κρίσιμη εγχείρηση για το ισχίο του και να ρισκάρει ακόμα και την επιστροφή του στο τένις. Τελικά όχι μόνο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αλλά το έκανε και αρκετά γρήγορα, παρουσιάζοντας μάλιστα ραγδαία βελτίωση με το πέρασμα λίγων εβδομάδων.

Κατάφερε να καλύψει σημαντικό χαμένο έδαφος, καθώς από το Νο.503 - όπου βρισκόταν στις 30 Σεπτεμβρίου - σκαρφάλωσε στο Νο.127 του κόσμου, μόλις 3 εβδομάδες αργότερα. Στο τελευταίο τουρνουά αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Αμβέρσα, ενώ αναμένεται να ολοκληρώσει τη σεζόν του στη Μαδρίτη, όπου θα βρεθεί για το Davis Cup στο τέλος του μήνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots