ATP
Προετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Del Potro (vid)

 
Προετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Del Potro (vid)
Προετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Del Potro (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 - 13:22

O Juan Martin Del Potro προετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του, που θα γίνει σε περίπου δυο εβδομάδες μπροστά από το κοινό του, στο Μπουένος Άιρες.

Ο Del Potro δημοσίευσε ένα βίντεο στους λογαριασμούς του στα social media, με την προπόνηση που πραγματοποίησε στο χώμα.

Είναι προφανές πως ο Αργεντινός δεν βρίσκεται στο 100% του, αλλά σε κάθε περίπτωση οι εικόνες που έρχονται είναι πολύ ενθαρρυντικές. Θυμίζουμε πως ο "Πύργος" έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του γόνατο στα τέλη του Ιουνίου και έχει χάσει όλο το δεύτερο μισό του 2019, εξαιτίας του τραυματισμού του. Ο τελευταίος του αγώνας ήταν στο Queen's του Λονδίνου, στα μέσα του ίδιου μήνα.

Η προετοιμασία του στο χώμα αφορά κυρίως το φιλικό που έχει προγραμματίσει να δώσει με τον Roger Federer, μπροστά από τους συμπατριώτες του, στο Μπουένος Άιρες. Ο αγώνας θα γίνει στα πλαίσια της περιοδείας του Federer στη Λατινική Αμερική, στις 20 Νοεμβρίου, στο The Parque Roca Stadium, που αναμένεται να γεμίσει από 15.000 περίπου θεατές.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots