ATP
Federer, Nadal και Τσιτσιπάς υποκλίθηκαν στον Messi (pics)

 
Federer, Nadal και Τσιτσιπάς υποκλίθηκαν στον Messi (pics)
© Reuters
tn team Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 - 10:06

O Roger Federer, o Rafael Nadal, o Στέφανος Τσιτσιπάς και πολλοί ακόμα, υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του Lionel Messi και έδωσαν συγχαρητήρια στην Αργεντινή για την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου. Δείτε τις αντιδράσεις της τενιστικής κοινότητας για τον τελικό του Μουντιάλ.

Η αναγνώριση ενός πολύ μεγάλου αθλητή από κάποιον άλλον πολύ μεγάλο αθλητή αποκτά πάντα μεγαλύτερη αξία και αυτό συνέβη στην περίπτωση του Lionel Messi χθες, που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του 3ου της παγκοσμίου κυπέλλου και αποθεώθηκε από εκατοντάδες εκατομμύρια φίλους του αθλητισμού, μεταξύ των οποίων και δυο εκ των κορυφαίων όλων των εποχών στο τένις (και όχι μόνο), Roger Federer και Rafael Nadal.

"Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι Αργεντινή! Ξανά και ξανά ο Lio Messi έχει επαναπροσδιορίσει τη σημασία του μεγαλείου. Είναι προνόμιο να σε παρακολουθώ. Πολύ ξεχωριστή και ιστορική στιγμή", έγραψε ο Federer, που έκανε ξεχωριστή δημοσίευση στη σελίδα του στο Instagram για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer)

Ο Nadal δημοσίευσε στο Instagram δυο stories, δίνοντας συγχαρητήρια στην Αργεντινή και στη Γαλλία για την πορεία της μέχρι τον τελικό, ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία του από πριν λίγες μέρες, όταν βρέθηκε στο Μπουένος Άιρες με τον Casper Ruud και τη Gabriela Sabatini, κρατώντας τη φανέλα με τον αριθμό 10, του Messi.

Τη φωτογραφία αυτή δημοσίευσε και ο Ruud, ενώ δεν θα μπορούσαν να μην γράψουν λίγα λόγια για τη μεγάλη είδηση της βραδιάς οι Juan Martin Del Potro, Diego Schwartzman και πολλοί ακόμα τενίστες από την Αργεντινή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Casper Ruud (@casperruud)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε για μια ακόμα φορά τον Messi, γράφοντας με τη σειρά του: "Ο Messi είναι ακαταμάχητος. Ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον πλανήτη!"

Ενώ ο Andy Murray αναρωτήθηκε: "Είναι ο Messi ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών; Ξεχάστε το ποδόσφαιρο. Τι άνθρωπος."

Τέλος, γνωστή για τη μεγάλη στήριξη που έδειξε στην Αργεντινή και στον Messi - από τον οποίο ονόμασε και τον γιο της - η Victoria Azarenka δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει κάτι για τον θριάμβο της αγαπημένης της ομάδα στο Μουντιάλ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots