ATP
Η περιπέτεια του Murray γίνεται ντοκιμαντέρ!

 
Η περιπέτεια του Murray γίνεται ντοκιμαντέρ!
Η περιπέτεια του Murray γίνεται ντοκιμαντέρ!
tennisnews team Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 - 18:07

Τα δυο τελευταία χρόνια ο Andy Murray πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές και είναι έτοιμος να μας τις διηγηθεί πιο αναλυτικά, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα.

Το ντοκιμαντέρ, που θα ονομάζεται Andy Murray: Resurfacing, θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Amazon στις 29 Νοεμβρίου και θα περιέχει όλη την περίοδο που ο Βρετανός τενίστας πάλευε με τον δύσκολο τραυματισμό του στο ισχίο, όλες τις αποτυχημένες απόπειρες που έκανε για να επιστρέψει τα τελευταία 2 χρόνια, που τον έφεραν αρκετές φορές και κοντά στην απόφαση να τερματίσει την καριέρα του.

"Ήξερα πως ήταν ένα κρίσιμο σημείο για την καριέρα μου και κάποιες φορές ένιωθα πως απογοήτευα τους φίλους του τένις όταν δεν μπορούσα να είμαι στο court. Ήθελα να τους δείξω πως πέρασα όλο αυτό τον καιρό, να τους δείξω τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στον επαγγελματικό αθλητισμό", σχολίασε ο Murray.

"Η ταινία αυτή θα σας ταξιδέψει στις δύσκολες περιόδους της ζωής μου, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Ελπίζω να μπορέσω να δείξω αυτό που θέλω και να εμπνεύσω τους θεατές, πως με τη σωστή νοοτροπία και την απαραίτητη δουλειά, όλα είναι δυνατά."

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ ανέλαβε η Olivia Cappuccini, ενώ παραγωγός είναι ο John Battsek, γνωστός για τη συμβολή του σε πάρα πολλά ντοκιμαντέρ, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το πολυβραβευμένο "Ψάχνοντας τον Sugar Man".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots