ATP
Djokovic: "Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει ο Federer"

 
Djokovic: "Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει ο Federer"
Djokovic: "Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει ο Federer"
tennisnews team Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 - 16:10

Πολλές φορές το ξεχνάμε, αλλά εκτός από ένας σπουδαίος πρωταθλητής, που συνεχίζει στα 38 του χρόνια να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, ο Roger Federer είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ο Novak Djokovic, που επίσης είναι πατέρας τα τελευταία χρόνια, στάθηκε στο πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνει ο Ελβετός. 

"Ο Roger μιλούσε για την οικογένειά του πριν. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει με τέσσερα παιδιά. Εγώ δυσκολεύομαι με δυο. Είναι σπουδαίο αυτό που κάνει, αλλά και οι δυο αγαπάμε πολύ το τένις και έχουμε αφιερώσει τις ζωές μας σ' αυτό το άθλημα", σχολίασε σχετικά ο 32χρονος Σέρβος.

O Federer απέκτησε 4 παιδιά μαζί με τη σύζυγό του, Mirka. Το 2009 γεννήθηκαν οι δίδυμες κόρες του, Myla Rose και Charlene Riva, ενώ το 2014 γεννήθηκαν οι δίδυμοι γιοι του, Lenny και Leo.

O Djokovic έγινε για πρώτη φορά πατέρας το 2014, όταν γεννήθηκε ο γιος του, Stefan. Το 2017 ήρθε στη ζωή και η κόρη του, Tara, με τον Σέρβο να δείχνει και αυτός την τεράστια αφοσίωσή του στο τένις, καθώς παρά το γεγονός πως η ζωή του άλλαξε για πάντα σε προσωπικό επίπεδο, κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή και να κυριαρχήσει στο δεύτερο μισό του 2018 και σε μεγάλο μέρος του 2019.

Federer και Djokovic θα συναντηθούν τουλάχιστον μια φορά στο φετινό ATP Finals, καθώς βρίσκονται στον ίδιο όμιλο. Θυμίζουμε πως οι δυο τους έδωσαν μια επική μονομαχία πριν λίγους μήνες για τον τελικό του Wimbledon, όπου ο Σέρβος επικράτησε στο tie-break του 5ου σετ, που για πρώτη φορά ίσχυσε στο βρετανικό Grand Slam, όταν το σκορ των game έγινε 12-12.

"Το παιχνίδι στο Wimbledon ηαν επικό. Ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας και για τους δυο μας. Ίσως λίγο παραπάνω για εκείνον, αλλά είναι εντάξει. Το ξεπέρασα αυτό αρκετό καιρό πριν. Όταν παίζουμε μαζί, οι αγώνες μας είναι πολύ ωραίοι. Το κοινό είναι θερμό. Έχουμε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Εδώ το γήπεδο είναι πολύ γρήγορο, οπότε θα είναι ενδιαφέρον. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω με τον Novak εδώ", δήλωσε ο Federer για την επικείμενη αναμέτρησή τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots