ATP
Τσιτσιπάς στο ΤΝ: "Το μυστικό βρίσκεται στους ανθρώπους που έχω δίπλα μου"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 - 1:12

Η ωριμότητα που δείχνει στα τελευταία του ματς ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αξιοπρόσεκτη και δε θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε γι' αυτή. Όπως μας απάντησε, το μυστικό κρύβεται στους ανθρώπους που είναι δίπλα του.

tennisnews banner

Ο Στέφανος πραγματοποίησε ίσως και τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του απέναντι στον Alexander Zverev το βράδυ της Τετάρτης και με την εμφατική νίκη του εξασφάλισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του ATP Finals.

Μετά τον θρίαμβό του και με αφορμή την αξιοπρόσεκτη ωριμότητα που δείχνει να έχει στα τελευταία του ματς, στα οποία δεν χάνει καθόλου την ψυχραιμία του και παίζει πολύ καλό τένις, τον ρωτήσαμε αν έχει βρει κάποιο... "κόλπο", για να έχει την κατάλληλη νοοτροπία και να κερδίζει αυτούς τους κρίσιμους αγώνες.

Όπως μας απάντησε, το μυστικό δεν είναι άλλο από τους ανθρώπους που έχει δίπλα του και την πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική του ζωή και στο τένις.

"Δεν έχω βρει κανένα κόλπο. Όπως είχα πει και τις προάλλες, εκείνη η ήττα στη Νέα Υόρκη με έκανε να καταλάβω κάποια πράγματα. Δε θέλω να μιλήσω πάρα πολύ γι' αυτό γιατί είναι προσωπικό θέμα. Με έκανε να ωριμάσω πάρα πολύ. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μου και με υποστηρίζουν έχουν μια πολύ ωραία αύρα, μια ισορροπία.

Δε θέλω να πω ότι έχω βάλει σε προτεραιότητα την προσωπική μου ζωή, αλλά έχω καταλάβει ότι εκτός του τένις υπάρχει και μια πολύ όμορφη ζωή, την οποία μπορείς να απολαύσεις και να περνάς καλά. Και το τένις, που σε βοηθάει να κάνεις μια καριέρα και κάτι το οποίο ονειρεύεσαι κάθε μέρα. Οπότε αυτός ο συνδυασμός που μου παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη μου έδωσε να καταλάβω κάποια πράγματα."

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots