ATP
Τσιτσιπάς στο ΤΝ: "Η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί"

 
Τσιτσιπάς στο ΤΝ: "Η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί"
Τσιτσιπάς στο ΤΝ: "Η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί"
tennisnews team Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 21:04

Το κλίμα μπορεί να είναι πανηγυρικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς όμως μένει σοβαρός και ψύχραιμος, δεν επαναπαύεται και μετά την πρόκρισή του στον τελικό του ATP Finals μας είπε πως τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει!

"Δε θέλω να σκέφτομαι καν τον τελικό, για μένα δεν έχει ολοκληρωθεί η δουλειά και το mindset αυτή τη στιγμή είναι να γίνει η δουλειά με τον πιο καταπληκτικό, τέλειο τρόπο. Υπάρχουν πολλά σενάρια, αλλά το αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή έχει μόνο θετικά", μας είπε μετά από τη νίκη του επί του Federer ο Στέφανος, τον οποίο ρωτήσαμε επίσης τι είναι αυτό που σκέφτεται, όταν σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό ματς βρίσκεται πίσω με 0-40 στο σερβίς του.

"Σκέφτομαι πως δεν έχω τίποτα να χάσω. Χαλαρώνει το χέρι μου, χαλαρώνει ο τρόπος που σκέφτομαι, γενικά δεν υπάρχει καμία πίεση, είναι πιο κοντά εκείνος απ' ότι εγώ οπότε δεν έχω τίποτα να χάσω και αν τελικά το χάσω, στο επόμενο game θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που μου έκανε. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης. Δεν υπάρχει φόρμουλα, είναι ο χαρακτήρας που έχει ο καθένας έξω στο γήπεδο", απάντησε ο 21χρονος πρωταθλητής μας, που έσωσε τα 11 από τα 12 break points που αντιμετώπισε σήμερα.

Την Κυριακή, στις 20:00 ώρα Ελλάδας, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Dominic Thiem και Alexander Zverev, στον σημαντικότερο τελικό της καριέρας του.

Αποστολή στο Λονδίνο / photos: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots