ATP
Δεν είναι πια μαζί Thiem και Mladenovic

 
Δεν είναι πια μαζί Thiem και Mladenovic
Δεν είναι πια μαζί Thiem και Mladenovic
tennisnews team Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 10:50

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Αυστρία, ο Dominic Thiem επιβεβαίωσε τις φήμες για το χωρισμό του με την Kristina Mladenovic.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μια πολύ πετυχημένη εβδομάδα για τον Thiem, που έφτασε ως τον τελικό του ATP Finals, η σύντροφός του τα τελευταία 2,5 χρόνια, Kristina Mladenovic, δεν ήταν κοντά του.

Παρόλο που είχε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αγώνες για το Fed Cup, κατακτώντας μάλιστα το τρόπαιο με την ομάδα της Γαλλίας, η Mladenovic δεν πήγε καθόλου στο Λονδίνο και οι φήμες για τον χωρισμό τους φούντωσαν.

Ο πατέρας του Thiem αποκάλυψε στα αυστριακά ΜΜΕ πως τον τελευταίο καιρό δεν περνούν χρόνο μαζί: "Δεν περνούν πολύ χρόνο μαζί. Ακόμα και στα τουρνουά που παίζουν και οι δυο, δεν συναντιούνται".

Ο Thiem ρωτήθηκε γι' αυτό σε χθεσινή του συνέντευξη, επίσης στην Αυστρία, όπου επέστρεψε μετά από το Λονδίνο, για να απαντήσει πως πράγματι οι φήμες είναι αληθινές και πως ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστούν μια τέτοια σχέση, σε συνδυασμό με τα πολύ αυστηρά προγράμματα που ακολουθούν. Συνεπώς, αποφάσισαν από κοινού να την τερματίσουν.

Ο Thiem ξεκίνησε να βγαίνει με την Mladenovic το καλοκαίρι του 2017, κατάφεραν όμως να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για έναν περίπου χρόνο και την αποκάλυψαν στο Roland Garros του 2018.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots