ATP
Ντεμπούτο στο Μονπελιέ για τον Murray

 
Ντεμπούτο στο Μονπελιέ για τον Murray
Ντεμπούτο στο Μονπελιέ για τον Murray
tennisnews team Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 5:04

Σιγά-σιγά "γεμίζει" το πρόγραμμα του Andy Murray για το 2020, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Open Sud de France της Γαλλίας. 

Η επιστροφή του Murray στο tour μετά από τη σοβαρή εγχείρηση που έκανε στο ισχίο του πριν από περίπου 10 μήνες δεν ήταν καθόλου εύκολη, αλλά ήταν ενθαρρυντική για το μέλλον.

Ο 32χρονος Βρετανός, πρώην Νο.1 στον κόσμο και κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων, τερμάτισε τη χρονιά στο Νο.126 της παγκόσμιας κατάταξης και με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το 2020, όταν και θα κάνει την τελευταία του ίσως προσπάθεια για να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ένα από τα τουρνουά που πρόσθεσε στο πρόγραμμά του για τη νέα χρονιά, είναι το Open Sud de France του Μονπελιέ, το οποίο θα διεξαχθεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου (3-9 Φεβρουαρίου 2020). Θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο τουρνουά, καθώς δεν έχει αγωνιστεί ξανά στο Μονπελιέ.

Ο Murray είναι το 5ο μεγάλο όνομα που ανακοινώθηκε από το τουρνουά της Γαλλίας ως τώρα, μετά από τους Stan Wawrinka, Denis Shapovalov, Richard Gasquet και τον ανερχόμενο αστέρα, Jannik Sinner.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots