ATP
Άσχημα νέα για τον Murray

 
Άσχημα νέα για τον Murray
Άσχημα νέα για τον Murray
tennisnews team Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 19:48

Ακόμα ένα πισωγύρισμα ίσως να έχει ο Andy Murray στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στο top επίπεδο, καθώς ο τραυματισμός που είχε στη βουβωνική χώρα μοιάζει να είναι πιο σοβαρός απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ο Murray είχε τον τραυματισμό αυτό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του Davis Cup και προαιρετικά αποφάσισε να μην αγωνιστεί από τον 2ο αγώνα της Μεγάλης Βρετανίας και έπειτα, για να μην προκαλέσει κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα.

Απ' ότι φαίνεται ωστόσο ο τραυματισμός δεν είναι τόσο αμελητέος και αναμένεται να δημιουργήσει νέα προβλήματα στον Murray, που ακύρωσε το ταξίδι του για το Μαϊάμι, όπου θα ξεκινούσε η προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Ανταυτού, παρέμεινε στο Λονδίνο, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία του, δουλεύοντας λίγο στο γυμναστήριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει να κάνει ασκήσεις και στο court.

Το ρεπορτάζ των Times, αναφέρουν πάντως πως παρά το πισωγύρισμα και το σημαντικό ενδεχόμενο να καθυστερήσει την έναρξη της σεζόν του, ο Murray σκοπεύει να ταξιδέψει κανονικά στην Αυστραλία τις τελευταίες μέρες του 2019 και θα αποφασίσει εκεί αν θα αγωνιστεί στο Σίδνεϊ για το ATP Cup την πρώτη εβδομάδα της νέας σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots